The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Τότεναμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

ManchesterCity-Tottenham-30.07

Διεθνές Κύπελλο πρωταθλητριών

“Nissan Stadium”, Νάσβιλ, Τενεσί

Ημερομηνία αγώνα: 30/07/2017 01:05 π.μ. Ώρα Ελλάδας

Στο πλαίσιο του Διεθνούς Κυπέλλου πρωταθλητριών η Μάντσεστερ Σίτι και η Τότεναμ θα παίξουν μεταξύ τους, ένα αγγλικό ντέρμπι στα αμερικανικά γήπεδα ποδοσφαίρου. Αυτές οι ομάδες ήταν αντίπαλες για τη θέση στη ζώνη του Champions League στην προηγούμενη σεζόν της Premier League, θα είναι και στην τρέχουσα του 2017-18, οπότε το επερχόμενο παιχνίδι οπωσδήποτε πρέπει να είναι ενδιαφέρον και αξέχαστο.

Όχι το καλύτερο ξεκίνημα

Η Μάντσεστερ Σίτι ξεκίνησε το Διεθνές Κύπελλο πρωταθλητριών με μια πολύ δυσάρεστη ήττα 0:2 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «Διάβολοι» μέχρι τότε έχουν ήδη παίξει δύο φιλικά παιχνίδια στις ΗΠΑ και ήταν πολύ καλύτερα προσαρμοσμένοι στις συνθήκες εδώ, ενώ για τη Μάντσεστερ Σίτι εκείνος ο αγώνας ήταν ο πρώτος κατά την τρέχουσα σεζόν στο Νέο Κόσμο, έτσι είναι δύσκολο να ονομαστεί απροσδόκητη εκείνη η ήττα.

Μια καλή αρχή

Ενώ η Τότεναμ αντίθετα, ξεκίνησε στο Διεθνές Κύπελλο πρωταθλητριών με μια άνετη νίκη επί της Παρί Σεν Ζερμέν με σκορ 4:2. Ο δεύτερος αγώνας για τα «σπιρούνια» στο τουρνουά ήταν ο αγώνας κατά της Ρόμα, το οποίο τον έχασαν με σκορ 2:3. Πρέπει να πω ότι η Τότεναμ στην τρέχουσα  εκτός εποχής περιοδεία σχεδόν δεν έχανε τους παίκτες της βάσης, η μόνη εξαίρεση ήταν ο Κάιλ Γουόκερ, δεξιός μπακ, αλλά για την αποχώρησή του ήξεραν εκ των προτέρων.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Σίτι φαινόταν καλή στο δεύτερο ματς του Διεθνούς Κυπέλλου πρωταθλητριών κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο κέρδισε στους «βασιλιάδες» με σκορ 4:1. Αν οι «αετοί» θα παίξουν στο ίδιο περίπου επίπεδο και τον αγώνα κατά της Τότεναμ, τότε σίγουρα ο Sir Alex τουλάχιστον δε θα χάσει σε αυτή τη συνάντηση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτό το παιχνίδι είναι: νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *