The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Τότεναμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерСити-Тоттенхэм-13.02b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2021, 7:30 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Το περασμένο Σαββατοκύριακο το αποκορύφωμα της περιοδείας της Πρέμιερ Λιγκ ήταν η συνάντηση της Μάντσεστερ Σίτι στο Άνφιλντ. Τώρα ο ηγέτης θα φιλοξενεί την Τότεναμ. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα εναντίον Ζοζέ Μουρίνιο. Τι νούμερο συνάντηση είναι αυτή; Τι θα σκεφτεί ο «Special» για να σταματήσει τους «πολίτες»; Ο ιστότοπος παρουσι μια αποκλειστική πρόβλεψη για τον κεντρικό αγώνα στις 13 Φεβρουαρίου 2021.

Θα είναι δύσκολο να σταματήσει η Μάντσεστερ Σίτι

Οι «πολίτες» πάνε ολοταχώς στον τίτλο, έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η κατάσταση στο Foggy Albion. Στο Άνφιλντ η Λίβερπουλ επιτέλους κατάφερε να σκοράρει στον Έντερσον (αν και από το πέναλτι), ενώ ο Γκούντογκαν έχασε από το πέναλτι πριν από το διάλειμμα. Αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους παίκτες του Γκουαρντιόλα να κερδίσουν συντριπτικά (ο Ιλκάι διορθώθηκε και σκόραρε το «διπλό»). Είναι ο 10ος αγώνας που έχει κερδίσει η Σίτι στη σειρά στην Πρέμιερ Λιγκ. Επιπλέον, στους τελευταίους 14 γύρους, μόνο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και, κατά περίεργο τρόπο, η Γουέστ Μπρόμιτς, μπόρεσαν να σημειώσουν ισοπαλίες με τον γκραντ. Τώρα οι τύποι του Πεπ έχουν προβάδισμα και έναν αγώνα μπροστά. Σημειώνουμε τον Zinchenko, ο οποίος έπαιξε ολόκληρο τον αγώνα πριν από μια εβδομάδα, και γενικά επέστρεψε στη σύνθεση.

Η Τότεναμ με τον Κέιν επέστρεψε στο νικηφόρο δρόμο

Τα «Σπερς» αδυνατούσαν να κερδίσουν τρεις φορές στη σειρά στην Πρέμιερ Λιγκ. Δεν νικήθηκαν μόνο από τη Λίβερπουλ (η νυν πρωταθλήτρια νίκησε τον αντίπαλο στο Λονδίνο 3:1). Τόσο η Μπράιτον όσο και η Τσέλσι έχουν καταγράψει μέτριο αλλά αρκετό 1:0 με την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο. Μόνο αφού ο Χάρι Κέιν επέστρεψε στο γήπεδο, αφού είχε επουλώσει τον επόμενο τραυματισμό του, ήταν δυνατόν να αλλάξει η κατάσταση. Ο αρχηγός άνοιξε το σκορ σε μονομαχία εναντίον της Γουέστ Μπρόμιτς, έχοντας σκοράρει μετά το διάλειμμα. Και μόνο μετά ο Son Hong Min σημείωσε το 13ο του γκολ στο πρωτάθλημα, ο οποίος πριν από αυτό φαινόταν ειλικρινά ασήμαντος σε πολλά παιχνίδια. Ωστόσο, αυτά τα 2-0 δεν πρέπει να υπερεκτιμηθούν, επειδή η αντίπαλη ομάδα που τον τελευταίο καιρό φαίνεται χειρότερη ακόμη και από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, και είναι σίγουρη για υποβιβασμό. Επιπλέον, στο Κύπελλο η Τότεναμ την Τετάρτη έπαιξε εκτός έδρας με την ισχυρή Έβερτον. Θα προλάβουν οι παίκτες να ξεκουραστούν;

Προηγούμενοι αγώνες

Πέρυσι, ήδη με τον Μουρίνιο, η Τότεναμ νίκησε τη Μάντσεστερ Σίτι δύο φορές, με το ίδιο σκορ 2-0. Βέβαια, τόσο τον Φεβρουάριο όσο και τον Νοέμβριο, οι αγώνες διεξήχθησαν στο Λονδίνο.

Πρόβλεψη

Η Σίτι αναμενόμενα είναι το φαβορί του ζευγαριού, αλλά οι αποδόσεις για τη νίκη της είναι πολύ χαμηλές. Συνιστούμε, λαμβάνοντας υπόψη την αστρική σύνθεση των αντιπάλων, να ποντάρετε στο ουδέτερο «το σύνολο είναι πάνω από 2,5» (απόδοση 1,68).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *