The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Τότεναμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

epa07512746 Tottenham Hotspur's Heung-Min Son celebrates scoring during the UEFA Champions League quarter final second leg match between Manchester City and Tottenham Hotspur at the Etihad Stadium, Manchester, Britain, 17 April 2019.  EPA-EFE/NIGEL RODDIS ORG XMIT: NVR002

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Σάββατο, 17 Αυγούστου 2019, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στις 17 Αυγούστου στον κεντρικό αγώνα του δεύτερου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ, η Μάντσεστερ Σίτι και η Τότεναμ θα παίξουν μεταξύ τους. Διαβάστε τη λεπτομερή πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στην ιστοσελίδα μας.

Οι «πολίτες» θέλουν εκδίκηση

Φαίνεται ότι δεν υπήρχε καλοκαιρινή διακοπή για τους κατοίκους της πόλης, η ομάδα συνεχίζει να δείχνει το υπέροχο ποδόσφαιρο. Η Μάντσεστερ Σίτι έχει ήδη πάρει το Σούπερ Καπ Αγγλίας στον αγώνα με τη Λίβερπουλ. Στον πρώτο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ ο σύλλογος χωρίς πρόβλημα νίκησε στον εκτός έδρας αγώνα την Γουέστ Χαμ με σκορ 5:0. Η ενδεκάδα του Γκουαρδιόλα είναι αποφασισμένη να συντρίψουν όλους στο δρόμο τους και να κερδίσει και πάλι όλα τα τρόπαια. Η ομάδα θα έχει μια ιδιαίτερη διάθεση για τη Τότεναμ, επειδή οι Λονδρέζοι σταμάτησαν τη Μάντσεστερ Σίτι στον περσινό Ευρωπαϊκό διαγωνισμό. Αναμένουμε θεαματικό παιχνίδι από τους παίκτες του Γκουαρδιόλα, η ομάδα θα παίξει τον πρώτο αγώνα της σεζόν στο γήπεδο της.

Τα σπερς περνάνε δύσκολα

Παρά το γεγονός ότι η Τότεναμ ενισχύθηκε καλά το καλοκαίρι και φαινόταν καλή σε φιλικούς αγώνες, ο πρώτος γύρος δεν ήταν εύκολος για τους Λονδρέζους. Στον εντός έδρας αγώνα με την Άστον Βίλα οι σπερς έχαναν μέχρι το 73ο λεπτό και έπειτα κατάφεραν να σκοράρουν τρία γκολ, κερδίζοντας νίκη 3:1. Διπλό υπέγραψε ο Harry Kane. Μιλάνε ενεργά ότι ο Christian Eriksen θα εγκαταλείψει την ομάδα, πράγμα που θα είναι μια απτή απώλεια. Μέχρι στιγμής οι Λονδρέζοι δεν έχουν κερδίσει ακόμα τη βέλτιστη φόρμα τους.

Στατιστικά προσωπικών συναντήσεων

Οι αντίπαλοι κατάφεραν να βαρεθούν ο ένας τον άλλον καλά την περασμένη σεζόν, καθώς οι ομάδες συναντήθηκαν όχι μόνο στην Πρέμιερ Λιγκ αλλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πλαίσιο του πρωταθλήματος οι «πολίτες» κέρδισαν δύο νίκες με το ίδιο σκορ 1:0. Το πραγματικό θρίλερ έγινε στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου οι σπερς κέρδισαν τον πρώτο αγώνα εντός έδρας με σκορ 1:0, και μετά έχασαν 4:3 και προκρίθηκαν. Οι «πολίτες» σκόραραν κιόλας στα τελευταία δευτερόλεπτα το πέμπτο γκολ, το οποίο ο διαιτητής μέτρησε, αλλά το σύστημα VAR έδειξε το ελάχιστο οφσάιντ και το γκολ ακυρώθηκε.

Πρόβλεψη

Η πρόβλεψη για τον αγώνα Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ δεν θα είναι πρωτότυπη, οι παίκτες του Γκουαρντιόλα έχουν καλή φόρμα, οπότε θέλουμε να φορτώσουμε σ’ αυτούς. Τα σπερς στον πρώτο αγώνα φαίνονταν πολύ βαριά, στον  αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι αυτό είναι επιτρέπεται. Οι «πολίτες» θα θελήσουν να εκδικηθούν σκληρά τους αντιπάλους τους για τον αποκλειστμό από το Τσάμπιονς Λιγκ, προτείνουμε λοιπόν να πάρετε τη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με χάντικαπ -1. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,56.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *