The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Τότεναμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

009-ManchesterCity-Tottenham-20.04

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Στάδιο Etihad, Μάντσεστερ

Σάββατο, 20 Απριλίου 2019, 2:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το απόγευμα του Σαββάτου, 20 Απριλίου, στο Μάντσεστερ, θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας του 35ου γύρου του πρωταθλήματος της Αγγλίας, όπου θα συναντηθούν η τοπική Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ Λονδίνου. Αυτές οι ομάδες έχουν ήδη συναντήσει δύο φορές την τελευταία μιάμιση εβδομάδα, οπότε γνωρίζουν τα πάντα μία για την άλλη. Επομένως, σας συνιστούμε να διαβάσετε προσεκτικά την πρόβλεψη για τον αγώνα Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Τότεναμ.

Εντός έδρας η ομάδα είναι ακόμα πιο ισχυρή

Αυτή τη στιγμή η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται ακόμα στη δεύτερη θέση της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, αν και η Λίβερπουλ βρίσκεται 2 βαθμούς μπροστά από την ομάδα, έχοντας παίξει έναν αγώνα περισσότερο. Στο πλαίσιο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η ενδεκάδα του Γκουαρδιόλα είναι καλή, αφού κέρδισε τους τελευταίους 9 αγώνες. Και εντός έδρας οι “πολίτες” είναι πολύ πιο ισχυροί, σκοράροντας πολύ και σε όλους. Επιπλέον, μπροστά στους οπαδούς του ο Sir Alex σχεδόν δεν χάνει, ακόμη και από τις ισχυρές ομάδες. Και φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Μάντσεστερ Σίτι έχει έναν μακρύ πάγκο, ο οποίος επιτρέπει στους προπονητές να αλλάζουν τη σύνθεση.

Η αφθονία των νικών, αλλά εντός έδρας

Την ίδια στιγμή η Τότεναμ εξακολουθεί να καταλαμβάνει ακόμα την 3η θέση της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, αλλά με τέτοιο παιχνίδι η ομάδα θα τη χάσει γρήγορα. Ναι, τον Απρίλιο, η ενδεκάδα του Pochettino κέρδισε τρεις αγώνες στη σειρά, αλλά όλοι αυτοί οι αγώνες ήταν εντός έδρας. Εκτός έδρας οι «σπερς» παίζουν πολύ πιο αδύναμα, έχοντας κερδίσει μόνο ένα αγώνα στους τελευταίους οχτώ. Επιπλέον εκτός έδρας οι Λονδρέζοι χάνουν σταθερά από 2 γκολ ανά σύσκεψη, ακόμη και από τους αδύναμους αντιπάλους. Καθώς και ο αγώνας στο Champions League έπρεπε να εξαντλήσει την ομάδα, η οποία έχει πολύ μικρό πάγκο λόγω της πληθώρας των τραυματισμών…

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Σίτι εντός έδρας φαίνεται πολύ πιο ισχυρή, εδώ την περιμένει τόσο σοβαρός αντίπαλος (λόγω των πρόσφατων γεγονότων). Και η Τότεναμ εκτός έδρας δεν αισθάνεται με τον καλύτερο τρόπο, χωρίς τους ηγέτες της η ομάδα είναι εντελώς “χάλια”. Ωστόσο, είναι καλύτερο να μην στοιχηματίσετε στους γηπεδούχους, αλλά στα αποτελέσματα: και οι δύο ομάδες θα είναι κουρασμένες, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα έχουμε παιχνίδι ταχύτητας και υπερβολικής απόδοσης εδώ… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: ατομικό σύνολο της Μάντσεστερ Σίτι είναι κάτω από 3 με απόδοση 1,44.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *