The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Τότεναμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

ManchesterCity-Tottenham-16.12

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Ο κεντρικός αγώνας του 18ου γύρου της Premier League Αγγλίας θα διεξαχθεί στο Etihad Stadium, όπου η Μάντσεστερ Σίτι θα φιλοξενήσει την Τότεναμ. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό των παικτών της Μάντσεστερ οι οποίοι ηγούνται στην κατάταξη, αλλά και οι Λονδρέζοι δεν πρέπει να υποτιμούνται, διανοητικά τα «σπιρούνια» είναι έτοιμα να δώσουν μάχη στους «αετούς», άλλωστε, η ομάδα του Ποκετίνο είναι σε καλή κατάσταση, κατάφερε να ανέβει στην κορυφή-4 της Premier League.

Ηγέτης

Η Μάντσεστερ Σίτι τα περασμένα μεσοβδόμαδα κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας τη Σουόνσι Σίτι με σκορ 4:0. Η κατηγορία των ομάδων διαφέρει σημαντικά, οπότε η νίκη ήταν άξια. Αλλά πριν από τη νίκη επί των «κύκνων» η ΜΣ είχε δυσκολίες στην επίτευξη του αποτελέσματος, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νικήθηκε με δυσκολία, όπως και η Γουέστ Χαμ και Σότον νωρίτερα. Στην κατάταξη της Premier League η ΜΣ βρίσκεται στην πρώτη θέση, με 49 βαθμούς στο ενεργητικό.

Στην τέταρτη θέση

Η Τότεναμ μετά από 17 γύρους βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 31 βαθμούς στο ενεργητικό, τον ίδιο αριθμό έχουν Λίβερπουλ και Μπέρνλι, μία μονάδα λιγότερο έχει η Άρσεναλ. Δεδομένης τέτοιας πυκνότητας είναι καλύτερα για τα “κοκοράκια” να χάνουν όσο το δυνατόν λιγότερους βαθμούς στους πλησιέστερους γύρους, ακόμη και σε εκτός έδρας ματς με τους ηγέτες. Την περασμένη σεζόν η Τότεναμ κατάφερε να μην χάσει στο Etihad.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε συντριπτικά τη Σουόνσι, αλλά η Τότεναμ είναι μια τελείως διαφορετική ομάδα, έτσι θα αναγκαστούν να δουλέψουν σκληρά για να νικήσουν τους Λονδρέζους. Η ίδια η Τότεναμ στα τρία τελευταία παιχνίδια μόνα κέρδιζε, η ομάδα του Ποκετίνο είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και πηγαίνει στο Μάντσεστερ για να αγωνιστεί για τους βαθμούς. Σε αυτό το ζευγάρι μπορείτε να δοκιμάσετε το στοίχημα στους φιλοξενούμενους . Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Τότεναμ με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,61.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *