The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Τότεναμ: προγνωστικά για τον αγώνα

МанчестерСити-Тоттенхэм-19.01

Πρωτάθλημα Αγγλίας
Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2023, 10:00 μ.μ.
Etihad Stadium
Η εξ αναβολής αναμέτρηση της έβδομης αγωνιστικής της Premier League ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Τότεναμ είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Πέμπτη.
Μάντσεστερ Σίτι
Στις προηγούμενες πέντε αναμετρήσεις στην Πρέμιερ Λιγκ, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε επί της Λιντς (3:1) και της Τσέλσι (1:0), ενώ εκτός προγραμματισμού σκόνταψε με την Μπρέντφορντ (1:2), την Έβερτον (1:1) και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1:2). Μέχρι στιγμής, οι «πολίτες» διατηρούν τη δεύτερη θέση με 39 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 46:18, αλλά οι ανταγωνιστές τους έχουν πλησιάσει πολύ.
Τότεναμ
Η Τότεναμ επίσης δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, όπως αποδεικνύεται από τις πρόσφατες μονομαχίες με Λιντς (4:3), Μπρέντφορντ (2:2), Άστον Βίλα (0:2), Κρίσταλ Πάλας (4:0) και Άρσεναλ (0: 2). Για πολύ καιρό, οι Σπερς ήταν στη ζώνη του Champions League και τώρα είναι μόλις πέμπτοι με 33 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 37:27.
Πρόβλεψη
Σ’ αυτό το ζευγάρι κυριαρχούν συνήθως οι γηπεδούχοι, επομένως οι πιθανότητες επιτυχίας της Μάντσεστερ Σίτι θεωρούνται πολύ υψηλές. Η Τότεναμ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τις όχι πιο καλά συντονισμένες ενέργειες των «πολιτών» στην άμυνα, νομίζω ότι λόγω αυτού ο αγώνας θα αποδειχθεί αρκετά παραγωγικός. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,52.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *