The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Τσέλσι: πρόβλεψη για τον αγώνα

10.02-Manchester-City

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019, 6:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου θα διεξαχθούν μόνο δύο αγώνες στον 26ο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, σε έναν από τους οποίους η Μάντσεστερ Σίτι θα φιλοξενεί την Τσέλσι. Αυτό το παιχνίδι θα είναι το κύριο σε αυτή την περιοδεία, τόσο μεγάλη προσοχή τραβάει. Και δεν είναι καθόλου τυχαίο, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι οποιοδήποτε (οι Λονδρέζοι κέρδισαν στον πρώτο γύρο με σκορ 2:0).

Και πάλι πρώτοι

Αυτή τη στιγμή η Μάντσεστερ Σίτι οδηγεί την Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, αλλά έχει ένα παιχνίδι περισσότερο από τη Λίβερπουλ. Ταυτόχρονα, οι ομάδες έχουν ίσο αριθμό βαθμών (62 οι καθεμία), οπότε ο Sir Alexis εξακολουθεί να είναι «δεύτερος». Συνολικά στο πλαίσιο του τρέχοντος πρωταθλήματος η ενδεκάδα του Γκουαρδιόλα κατάφερε να κερδίσει 20 φορές και δύο φορές έπαιξε ισοπαλία, επιτρέποντας τέσσερις ήττες. Μία από αυτές τις ήττες δεν συνέβη πολύ καιρό πριν: εκτός έδρας από τη Νιούκασλ Γιουνάιτεντ (2:1). Αλλά είναι ενδιαφέρον ότι τους υπόλοιπους 10 αγώνες από τους τελευταίους 11 οι «πολίτες» κέρδισαν και με πολύ παραγωγικό σκορ. Και εντός έδρας η Μάντσεστερ Σίτι  κέρδισε τους τελευταίους 6 αγώνες, παίζοντας με συνολικό σκορ 27:2.

Το βασικό είναι να μην χάσουν το Champions League

Με τη σειρά της η Τσέλσι εξακολουθεί να είναι η τέταρτη ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, αλλά είναι απίθανο να ανέβει ψηλότερα. Η Τότεναμ έχει φύγει 7 βαθμούς μακριά, ενώ από πίσω την πιέζουν αμέσως δύο ανταγωνιστές, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Άρσεναλ. Σε κάθε περίπτωση κατά τη διάρκεια της σεζόν η ενδεκάδα του Σάρι σημείωσε στο πρωτάθλημα 5 ισοπαλίες και 5 ήττες. Τις περισσότερες ήττες οι Λονδρέζοι έχουν υποστεί εκτός έδρας: 4 ήττες σε 12 αγώνες. Επιπλέον, οι «συνταξιούχοι» έχασαν «ξηρά» τους τελευταίους τρεις αγώνες εκτός έδρας (συνολική βαθμολογία ήταν 0:7).

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Σίτι επιταχύνθηκε και πάλι, εντός έδρας η ομάδα απλά σκίζει του πάντες. Την ίδια στιγμή η Τσέλσι εκτός έδρας δεν παίζει και τόσο καλά, ενώ εδώ ο αντίπαλος είναι πολύ δυνατός. Έτσι σε αυτό το παιχνίδι είναι πολύ πιο λογικό να στοιχηματίσετε στους σίγουρους γηπεδούχους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτό το παιχνίδι είναι: νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *