The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Τσέλσι: πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерСити-Челси-29.05

Champions League – Τελικός

Σάββατο, 29 Μαΐου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ντραγκάο

Ο πιο αναμενόμενος αγώνας στον κόσμο του ποδοσφαίρου έχει προγραμματιστεί για τις 29 Μαΐου στο Ντραγκάο στο Πόρτο. Φυσικά, πρόκειται για τον τελικό του Champions League, όπου θα παίξουν Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι, η πρόβλεψη έχει ήδη προετοιμαστεί από τους ειδικούς μας.

Η Σίτι ήρθε πολύ κοντά στο όνειρό της

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει διανύσει πού δρόμο προς αυτόν τον τελικό, ο οποίος θα είναι ο πρώτος στην ιστορία του συλλόγου. Αυτή τη σεζόν, οι «πολίτες» έχουν ήδη πάρει δύο τρόπαια, έχουν κερδίσει την Πρέμιερ Λιγκ και το Λιγκ Καπ. Στο δρόμο προς τον τελικό του Champions League, η ομάδα δεν αντιμετώπισε μεγάλες δυσκολίες, νικώντας όλους τους αντιπάλους δύο φορές. Κατάφεραν να νικήσουν ακόμα και την αστρική ΠΣΖ στους ημιτελικούς 2:1 εκτός και 2:0 εντός έδρας. Στην Πρέμιερ Λιγκ ο σύλλογος εξασφάλισε το τίτλο στο πρωτάθλημα από νωρίς, έτσι ο Γκουαρδιόλα χρησιμοποιούσε συχνά αλλαγή του ρόστερ. Ο τελευταίος αγώνας ήταν θεαματικός, συντριπτική νίκη 5:0 επί της Έβερτον.

Η Τσέλσι εξέπληξε ευχάριστα

Οι «αριστοκράτες» αναμενόταν να αγωνιστούν για την κορυφή-4 της Πρέμιερ Λιγκ, ο σύλλογος εκπλήρωσε αυτό το έργο, αν και στάθηκε τυχερός. Στον τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος οι Λονδρέζοι έπρεπε να νικήσουν την Άστον Βίλα για να εγγυηθούν τη θέση στο πρώτο κουαρτέτο, αλλά η ομάδα έχασε 1:2, ωστόσο και ο κύριος ανταγωνιστής για τη θέση, Λέστερ, έχασε επίσης. Η Τσέλσι τερμάτισε τέταρτη και σίγουρα θα παίξει την επόμενη σεζόν στο Champions League. Οι τύποι του Thomas Tuchel έχουν ήδη χάσει μια ευκαιρία να κερδίσουν το τρόπαιο αυτή τη σεζόν όταν έχασαν 0:1 από την Λέστερ στον τελικό του FA Cup. Για την Τσέλσι αυτός είναι ο τρίτος τελικός του Champions League, μία φορά κιόλας ο σύλλογος κατάφερε να πάρει το τιμητικό τρόπαιο.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες έχουν παίξει τρεις φορές αυτή τη σεζόν, αντάλλαξαν εκτός έδρας νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ, η Mancity κέρδισε 3-1, η Τσέλσι 2-1. Ένας άλλος αγώνας έλαβε χώρα στους ημιτελικούς του FA Cup, τότε οι Λονδρέζοι κατάφεραν να κερδίσουν με σκορ 1:0.

Πρόβλεψη

Σε αυτόν τον τελικό της Αγγλίας η Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται προτιμότερη, λαμβάνοντας υπόψη τις αναμετρήσεις πρόσωπο με πρόσωπο αυτή τη σεζόν. Οι φορείς στοιχημάτων συμφωνούν. Οι αντίπαλοι σίγουρα θα παίξουν πιο προσεκτικά από το συνηθισμένο. Ένα λάθος μπορεί να κοστίσει στην ομάδα το τρόπαιο, επομένως είναι λογικό να περιμένουμε έναν όχι πολύ παραγωγικό τελικό. Στοιχηματίζουμε στη ξεκάθαρη νίκη των «πολιτών», ο Πεπ και τα αγόρια του το αξίζουν πλήρως. Η δωρεάν μας πρόβλεψη: νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με απόδοση 1,94.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *