The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Σαχτάρ Ντονέτσκ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Manchester City-Shakhtar Donetsk-7.11

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος ΣΤ – 4 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Για τους οπαδούς της Ουκρανίας ο κεντρικός αγώνας της πλησιέστερης Τετάρτης θα είναι η μονομαχία μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Σαχτάρ Ντονέτσκ. Πριν από δύο εβδομάδες ο Sir Alexis νίκησε τη Σαχτάρ χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα με σκορ 3:0 στο στάδιο του Χάρκοβο «Μεταλίστ». Λαμβάνοντας υπόψη αυτό το αποτέλεσμα, καθώς και τη εξαιρετική φόρμα της Σίτι, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η πρωταθλήτρια της Ουκρανίας θα χάσει στο επερχόμενο παιχνίδι, το μόνο ερώτημα είναι με ποια διαφορά τερμάτων θα συμβεί αυτό.

Μόνο νίκες

Στα τελευταία πέντε παιχνίδια η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε πέντε φορές, σημειώνοντας 17 γκολ κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και χάνοντας μόνο ένα γκολ. Τέτοιες στατιστικές δείχνουν ότι αυτή τη στιγμή η ΜΣ είναι σε τέλεια αθλητική φόρμα, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ποιος μπορεί να σταματήσει τώρα την ομάδα του Γκουαρντιόλα. Στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ η ενδεκάδα του συνεχίζει να ηγείται, καθώς και στην κατάταξη του ομίλου ΣΤ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην 4η θέση

Η Σαχτάρ Ντονέτσκ βρέθηκε σε πολύ δύσκολο όμιλο στην τρέχουσα σεζόν, για την ομάδα του Fonseca υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να μην μπορέσει να πάρει ούτε την τρίτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα. Επί του παρόντος, οι «ανθρακωρύχοι» κατάφεραν να κερδίσουν μόνο δύο βαθμούς, το ίδιο έχει η Χόφε, τρεις περισσότερους έχει η Λυών, τέσσερις – η ΜΣ.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Σίτι το προηγούμενο Σαββατοκύριακο έκανε κυριολεκτικά “κοτολέτα” από αρκετά ισχυρή Σαουθάμπτον, αφού έστειλε έξι γκολ στους “αγίους” σε 90 λεπτά του παιχνιδιού. Η Σαχτάρ Ντονέτσκ, φυσικά, θα προσπαθήσει να αποτρέψει αυτή την ατυχία, αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο να κρατηθεί η πιο ισχυρή επίθεση της Σίτι. Υπάρχει κάθε λόγος να πιστεύουμε ότι η Μάντσεστερ Σίτι θα νικήσει συντριπτικά τον αντίπαλό της. Η  δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με χάντικαπ -2,0 με απόδοση 1,53.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *