The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Σαουθάμπτον: πρόβλεψη για τον αγώνα

MANCHESTER, ENGLAND - SEPTEMBER 18: Adam Armstrong of Southampton is challenged by Kyle Walker of Manchester City resulting in a penalty and red card which are both overturned following a VAR review during the Premier League match between Manchester City and Southampton at Etihad Stadium on September 18, 2021 in Manchester, England. (Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2022, 5:00 μ.μ.

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Υπάρχει μια ενδιαφέρουσα παράδοση στην Αγγλία. Εδώ, στην Πρέμιερ Λιγκ, η μερίδα του λέοντος των αγώνων θα διεξαχθεί στο μεγαλύτερο μέρος της νέας περιοδείας. Την ημέρα αυτή θα γίνει και μονομαχία με τη συμμετοχή της πρωταθλήτριας και φαβορί, Μάντσεστερ Σίτι. Φιλοξενεί εντός έδρας τη Σαουθάμπτον. Υπάρχει κάποια ίντριγκα σε αυτό το ζευγάρι; Οι δημοσιογράφοι του site έκαναν αναλυτική πρόβλεψη για τον ενδιαφέρον αγώνα στις 8 Οκτωβρίου 2022.

Η Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται πως βρήκε ένα ασυναγώνιστο ατού

Οι «πολίτες» ήταν ούτως ή άλλως ο πιο δυνατός σύλλογος. Δείτε πόσες φορές ο Πεπ Γκουαρδιόλα κατάφερε να κερδίσει την Πρέμιερ Λιγκ. Αλλά ο Καταλανός συνέχιζε να πιέζει πεισματικά κεφάλαια από τους εργοδότες τους για να ενισχύσουν την ομάδα. Κι όμως, ακόμα και με φόντο αυτόν τον σύλλογο, ξεχωρίζει η αγορά του Χάαλαντ. Κατάφερε να πετύχει 14 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ, συμπεριλαμβανομένου ενός χατ-τρικ στο ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ (παρεμπιπτόντως, το ίδιο έχει και ο Φόντεν). Είναι περίεργο ότι με έναν τέτοιο σκόρερ η ομάδα έχει ήδη καταφέρει να χάσει βαθμούς δύο φορές (με Νιούκασλ Γιουνάιτεντ και Άστον Βίλα), γι’ αυτό και υστερεί από την Άρσεναλ του Λονδίνου.

Η Σαουθάμπτον εξακολουθεί να απογοητεύει

Οι «άγιοι» απέκτησαν νέο ιδιοκτήτη την περασμένη σεζόν. Και από τον Dragan Sholak περίμεναν κάτι σαν τις κινήσεις του Roman Abramovich μετά την απόκτηση της Τσέλσι. Όμως έχει επιλέξει μέχρι στιγμής τον δρόμο της σταδιακής εξέλιξης του έργου. Και το καλοκαίρι, αν και τα χρήματα δαπανήθηκαν ενεργά, αλλά για επένδυση στο μέλλον, σε πολλά υποσχόμενους ερμηνευτές. Είναι καλό για το μέλλον, αλλά προς το παρόν οι παίκτες του Ralf Hasenhüttl φαίνονται τεταμένοι. Στους τελευταίους 5 γύρους κέρδισαν μόνο την Τσέλσι σε κρίση, τρεις συνεχόμενες φορές. Ακόμη πριν από την παύση για αγώνες των εθνικών, τον Σεπτέμβριο, υπήρχαν ισοπαλίες με Γουλβς και Άστον Βίλα (0-1 με την καθεμία). Και ήδη τον Οκτώβριο εντός έδρας κατάφεραν να ανοίξουν σκορ με την Έβερτον, σκόραρε ο Aribo. Αμέσως όμως, με διάστημα δύο λεπτών, οι Cody και McNeil σκόραραν, κάτι που έφερε νίκη στα «ζαχαρωτά». Ως αποτέλεσμα, η Σότον κατέβηκε σχεδόν μέχρι τη ζώνη του υποβιβασμού.

Προηγούμενοι αγώνες

Την περασμένη σεζόν, η Μάντσεστερ Σίτι, η μελλοντική πρωταθλήτρια, δεν μπόρεσε να κερδίσει τη Σαουθάμπτον στην Πρέμιερ Λιγκ και οι δύο φορές σημειώθηκαν ισοπαλίες. Όμως στο κύπελλο οι «πολίτες» νίκησαν τους «αγίους» με σκορ 4-1.

Πρόβλεψη

Τώρα ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει έναν σκόρερ που σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ ανά παιχνίδι. Συνιστούμε λοιπόν να χρησιμοποιήσετε το χάντικαπ -2,5 για το στοίχημα (απόδοση 2,04).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *