The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Σάλκε: πρόβλεψη για τον αγώνα

003-ManchesterCity-Schalke-12.03

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Γύρος των 16 – Φάση 2 από 2

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Τρίτη το βράδυ, στις 12 Μαρτίου, στην Αγγλία, θα διεξαχθεί ένας από τους αγώνες της δεύτ3ερης φάσης του πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θα συναντηθούν Μάντσεστερ Σίτι και Σάλκε. Τώρα τα συγκεντρωτικά αποτελέσματά τους είναι 3:2 υπέρ της αγγλικής ομάδας, έτσι ώστε η γερμανική ομάδα έχει ακόμα πιθανότητες. Επομένως, σας συμβουλεύουμε να διαβάσετε την πιο κάτω πρόγνωση.

Νίκη μετά τη νίκη

Αυτή τη στιγμή η Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται απλά υπέροχη, επειδή η ομάδα κέρδισε 9 νίκες στη σειρά. Ναι, μερικές από αυτές τις νίκες ήταν “τσαλακωμένες”, ωστόσο οι νικητές δεν κρίνονται. Επιπλέον, μπροστά στους οπαδούς τους η ενδεκάδα του Γκουαρδιόλα παίζει πιο σίγουρα, σημειώνοντας κατά μέσο όρο 3-4 γκολ ανά αγώνα (και ανεξάρτητα από τον αντίπαλο). Εντός έδρας οι πρωταθλητές της Αγγλίας έχουν 9 νίκες στη σειρά και έχασαν μόνο 2 γκολ σ’ αυτούς τους αγώνες. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πρώτο παιχνίδι με τη Σάλκε οι “πολίτες” φαίνονταν πολύ καλύτερα από τους αντιπάλους τους, ακόμα και στη μειοψηφία…

Τέσσερις ήττες στη σειρά

Την ίδια στιγμή η Σάλκε στον πρώτο αγώνα δεν έδειξε τίποτα, και δύο γκολ που σημειώθηκαν ήταν τυχαία. Η ομάδα ακόμα και στην πλειοψηφία κατάφερε να χάσει δύο φορές και ποτέ δεν σκόραρε, ντροπή μπροστά στους οπαδούς τους. Σε κάθε περίπτωση τώρα η ενδεκάδα του Ντομένικο Τεντέσκο αποτυγχάνει από παιχνίδι σε παιχνίδι: τη στιγμή που η ομάδα έχει 4 ήττες στη σειρά. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια των τελευταίων 4 αγώνων η ομάδα κατάφερε να σκοράρει 4 γκολ, αλλά έχασε 14 φορές. Αυτό μας μιλάει για αδύναμο παιχνίδι στην άμυνα ή απλά για πολύ άσχημο παιχνίδι στην άμυνα…

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Σίτι μπροστά στους οπαδούς της σπάνια σκοντάφτει, τώρα είναι πολύ σημαντικό. Πιθανότατα, οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να παίξουν με τον τρόπο τους, ειδικά αφού οι φιλοξενούμενοι το επιτρέπουν. Επιπλέον, οι «βασιλικοί μπλε» έχουν εμφανή προβλήματα στην άμυνα, οπότε για τους “πολίτες” θα είναι ευκαιρία για σκοράρισμα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: ατομικό σύνολο της Μάντσεστερ Σίτι είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *