The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον ΠΣΖ: προγνωστικά για στοίχημα

МанчестерСити-ПСЖ-24.11

Champions LeagueΦάση ομίλων – Όμιλος Α – 5 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Η πέμπτη αγωνιστική του Champions League θα μας χαρίσει μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και ΠΣΖ.

Μάντσεστερ Σίτι

Αυτή τη στιγμή η Μάντσεστερ Σίτι προηγείται του Ομίλου Α, έχοντας εννέα βαθμούς στο ενεργητικό με διαφορά τερμάτων 15:7. Θα ήθελα να σημειώσω ότι νωρίτερα οι «πολίτες» κέρδισαν τη ΡΜ Λειψίας (6:3) και την Μπριζ (5:1, 4:1) με θεαματικό στυλ. Ενώ σκόνταψαν στον αγώνα με την ΠΣΖ, χάνοντας με σκορ 0:2.

ΠΣΖ

Την ίδια στιγμή η ΠΣΖ νίκησε τη Μάντσεστερ Σίτι με 2:0, πέτυχε πλεονέκτημα έναντι της ΡΜ Λειψίας (1:1, 3:2) και επίσης εντελώς απροσδόκητα σημείωσε ισοπαλία 1:1 με την Μπριζ. Έτσι, οι παίκτες του Ποτσετίνο εδραιώθηκαν σταθερά στη δεύτερη θέση, έχοντας κερδίσει οκτώ βαθμούς, συμπληρωμένους με διαφορά τερμάτων 8:5.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες έχουν τεράστιες επιθετικές δυνατότητες και τις αξιοποιούν στο έπακρο στον αγώνα για την ηγεσία στον όμιλο. Η πρόβλεψή μου είναι: η Μάντσεστερ Σίτι και ΠΣΖ θα ξεπεράσουν εύκολα το «over» (απόδοση 1,56).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *