The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Νόργουιτς: προγνωστικά για στοίχημα

МанчестерСити-Норвич-21.08

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 21 Αύγουστος 2021, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Η Premier League αρχίζει να κερδίζει δυναμική, στις 21 Αυγούστου θα γίνουμε μάρτυρες πολλών αγώνων δεύτερου γύρου. Στον ιστότοπό μας έχουμε δημοσιεύσει την αποκλειστική πρόβλεψή μας για τον αγώνα Μάντσεστερ Σίτι – Νόργουιτς.

Ένα χάλια ξεκίνημα για τους «πολίτες»

Η Μάντσεστερ Σίτι ξεκίνησε πολύ άσχημα τη σεζόν για τον εαυτό της, δύο ήττες σε δύο συναντήσεις, ενώ η ομάδα δεν σκόραρε καν. Η πρώτη αποτυχία συνέβη στη μάχη για το Σούπερ Καπ Αγγλίας, οι «πολίτες» έχασαν από τη Λέστερ με σκορ 0:1, δεχόμενοι στο τέλος της συνάντησης από πέναλτι. Στον πρώτο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ η πρωταθλήτρια έχασε εκτός έδρας από την Τότεναμ με το ίδιο σκορ 0:1. Μπορείτε να κάνετε μια μικρή έκπτωση στην αρχή της σεζόν και τη δύναμη των αντιπάλων, αλλά και στις δύο χαμένες συναντήσεις, οι «πολίτες» θεωρήθηκαν φαβορί. Τρεις παίκτες θα χάσουν τον επερχόμενο αγώνα λόγω τραυματισμών, συμπεριλαμβανομένων σημαντικών παικτών όπως ο Φόντεν και ο Γκουντογκάν.

Τα «καναρίνια» θα προσπαθήσουν να κρατηθούν στην ελίτ

Η Νόργουιτς κέρδισε το πρωτάθλημα με αυτοπεποίθηση την περασμένη σεζόν, κάνοντας την επιστροφή στην ελίτ του αγγλικού ποδοσφαίρου. Τα «καναρίνια» περιφέρονται μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης κατηγορίας, είναι δύσκολο για την ομάδα να κερδίσει θέση στην ελίτ. Ο σύλλογος δεν ήταν τυχερός με το πρόγραμμα στην αρχή της σεζόν, στον πρώτο γύρο έπαιξε με τη Λίβερπουλ, όπου δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον Σαλάχ, ο Αιγύπτιος σκόραρε γκολ και έκανε δύο ασίστ και η Νόργουιτς έχασε 0:3. Πολλοί αναμένουν συντριπτική ήττα και στο επερχόμενο παιχνίδι, είναι φυσιολογικό να χάσουν έτσι τα «καναρίνια», αφού η ομάδα δεν κλείνει στην άμυνα. Τρεις παίκτες θα χάσουν τον επερχόμενο αγώνα λόγω τραυματισμών.

Προσωπικές συναντήσεις

Η τελευταία φορά που οι αντίπαλοι συναντήθηκαν ήταν την προηγούμενη σεζόν, τότε οι «πολίτες» έχασαν εντυπωσιακά εκτός έδρας με σκορ 2:3, αλλά μετά νίκησαν συντριπτικά τον αντίπαλο εντός έδρας με σκορ 5:0.

Πρόβλεψη

Συναντιούνται οι πρωταθλητές της Πρέμιερ Λιγκ και του Τσάμπιονσιπ, αν και η Σίτι είναι απίθανο να εκφοβιστεί από ένα τέτοιο στάτους του αντιπάλου. Η Νόργουιτς είναι χαμηλότερης κατηγορίας, δεν είναι μυστικό, αρκεί να κοιτάξετε τις αποδόσεις για να καταλάβετε ποιος είναι το φαβορί εδώ. Τα παιδιά του Γκουαρδιόλα ξεκίνησαν άσχημα. Η Μάντσεστερ Σίτι πρέπει να κυριαρχήσει στην επικείμενη μάχη, στοιχηματίζουμε στη νίκη της γηπεδούχου με εντυπωσιακό χάντικαπ -2,5 και απόδοση 1,96.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *