The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Ντόρτμουντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерСити-БоруссияД-06.04

Champions League – Προημιτελικός – Φάση 1 από 2

Τρίτη, 6 Απριλίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Αυτή την εβδομάδα το Champions League επιστρέφει με τους προημιτελικούς. Μπορείτε να διαβάσετε την αποκλειστική πρόβλεψη για τον αγώνα Μάντσεστερ Σίτι – Ντόρτμουντ στον πόρο μας.

Οι «πολίτες» είναι σε εξαιρετική κατάσταση

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει πάει καλά παντού πάλι, αν και το Champions League μοιάζει με τον κύριο στόχο, για τον σύλλογο αυτό εξακολουθεί να είναι ένα ανέφικτο ύψος. Στην ισχυρή Πρέμιερ Λιγκ οι «πόλεις» έχουν προβάδισμα 17 βαθμών, αν και η δεύτερη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπαιξε δύο παιχνίδια λιγότερα, κάτι που δεν επηρεάζει σημαντικά. Υπάρχει κάθε πιθανότητα να αποκτήσουν πρόωρα το τίτλο στο πρωτάθλημα. Στον τελευταίο γύρο τα αγόρια του Πεπ Γκουαρδιόλα νίκησαν εκτός έδρας την ισχυρή Λέστερ 2:0. Δεν υπάρχουν απώλειες προσωπικού στην ομάδα, κάτι που επιτρέπει τη χρήση διαφορετικών τακτικών σχεδίων. Κανείς δεν έχει προκαλέσει ποτέ πρόβλημα στη Μανσίτι στο Champions League αυτή τη σεζόν. Στους 16 οι «πολίτες» πέρασαν την Γλάντμπαχ, νικώντας τον αντίπαλο δύο φορές με σκορ 2:0.

Θα είναι δύσκολο για τις «σφίγγες» να σώσουν τη σεζόν

Το Champions League για τις «σφίγγες» είναι ουσιαστικά η μόνη ευκαιρία να κερδίσουν εισιτήριο για το τουρνουά για την επόμενη σεζόν, αλλά για αυτό πρέπει να κερδίσουν τρόπαιο, κάτι που μοιάζει φανταστικό. Η Ντόρτμουντ είναι μόνο πέμπτη στην Μπουντεσλίγκα και είναι 7 βαθμούς πίσω από την πρώτη επιθυμητή τετράδα, είναι πολύ δύσκολο να καλύψουν ένα τέτοιο κενό σε 7 γύρους. Η ίδια η ομάδα ευθύνεται για τα προβλήματά της, γιατί στον τελευταίο γύρο έχασε από τον άμεσο ανταγωνιστή της την Άιντραχτ Φραγκφούρτης 1:2, γι’ αυτό η διαφορά αυξήθηκε. Το κύριο όπλο της ομάδας του Ντόρτμουντ είναι ο Νορβηγός επιθετικός Erling Holland, ωστόσο, χωρίς την απαραίτητη υποστήριξη θα είναι δύσκολο γι’ αυτόν.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι συναντήθηκαν μόνο μία φορά στο Champions League, ήταν το 2012, όταν η Ντόρτμουντ ήταν σε θέση να παίξει 1:1 εκτός έδρας και κέρδισε 1:0 εντός έδρας.

Πρόβλεψη

Από κάθε άποψη η Μανσίτι φαίνεται πιο δυνατή από τον αντίπαλο, από την ευελιξία του ρόστερ μέχρι τη σταθερότητα και την τρέχουσα φόρμα. Φυσικά, οι φορείς στοιχημάτων θα δώσουν το προφανές πλεονέκτημα στην γηπεδούχο ομάδα. Εάν οι «σφίγγες» καταφέρουν να επιβιώσουν εκτός έδρας, θα είναι μια σοβαρή αίσθηση. Πιστεύουμε ότι οι «πόλεις» πρέπει να κερδίσουν με σιγουριά στην επικείμενη μάχη, στοιχηματίζουμε στη νίκη τους με χάντικαπ -1,5 και απόδοση 2,18.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *