The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Ντόρτμουντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерСити-БоруссияД-14.09

Champions League – Φάση των ομίλων – Όμιλος Ζ – Αγωνιστική 2/6

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Την Τετάρτη θα συνεχιστεί η γιορτή του Champions League, οι ειδικοί μας ετοίμασαν την αποκλειστική τους πρόβλεψη για τον αγώνα Μάντσεστερ Σίτι – Ντόρτμουντ.

Οι «πολίτες» είναι σε καλή φόρμα

Από τη Μανσίτι ήδη περιμένουμε κανονικά ποδόσφαιρο υψηλής ποιότητας και τον αγώνα για όλα τα τρόπαια. Στην Πρέμιερ Λιγκ, οι παίκτες του Γκουαρδιόλα μοιράζονται τη δεύτερη θέση, μόλις ένα βαθμό πίσω από τον ηγέτη. Οι «πολίτες» σημείωσαν στον τελευταίο τους αγώνα στο πρωτάθλημα ισοπαλία με την Άστον Βίλα – 1:1. Η ομάδα ξεκίνησε το Champions League με εκτός έδρας νίκη επί της Σεβίλλης – 4:0. Σίγουρα όλοι θα συζητούν το γεγονός ότι ο Χάαλαντ θα παίξει κόντρα σε πρώην σύλλογο, ο Νορβηγός σταρ είναι σε εκπληκτική φόρμα, επιδεικνύοντας υψηλές επιδόσεις. Οι «πολίτες» έχουν τρεις απώλειες προσωπικού, όλες αφορούν στην άμυνα.

Πρέπει να είμαστε επιφυλακτικές ως προς τις «σφίγγες»

Η Ντόρτμουντ παίζει στο στυλ της αυτή τη σεζόν, τα αποτελέσματα δεν είναι άσχημα, αλλά δεν υπάρχει σταθερότητα. Στον πρώτο γύρο της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, οι «σφίγγες» νίκησαν εντός έδρας την Κοπεγχάγη 3:0. Η ομάδα έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί στην Bundesliga στον τελευταίο γύρο, όταν έχασε από την ΡΜ Λειψίας με καταστροφικό τρόπο – 0:3. Ο σύλλογος μοιράζεται την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα, δύο βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση. Αμέσως οκτώ παίκτες δεν θα μπορέσουν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο λόγω τραυματισμών.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι συναντήθηκαν για τελευταία φορά το 2021, όταν στα προημιτελικά του Champions League δύο νίκες κέρδισε η Μάντσεστερ με το ίδιο σκορ 2:1.

Πρόβλεψη

Οι φορείς στοιχημάτων δεν βλέπουν ίντριγκες σε αυτό το ζευγάρι, δίνοντας σημαντικό πλεονέκτημα στους γηπεδούχους. Η Μάντσεστερ Σίτι έχει πιο δυνατό ρόστερ, ενώ οι «πολίτες» είναι πιο σταθεροί από τον αντίπαλό τους. Να θυμάστε επίσης ότι θα έχουμε μια αναμέτρηση μεταξύ των αρχηγών του ομίλου. Δεδομένου ότι και οι δύο αντίπαλοι χρεώνονται με επίθεση, το στοίχημα στο over 3 φαίνεται αρκετά εφαρμόσιμο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: over 3 με απόδοση 1,5.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *