The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Νιούκασλ Γιουνάιτεντ: προγνωστικά για τον αγώνα

МанчестерСити-Ньюкасл-04.03

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 4 Μαρτίου 2023, 2:30 μ.μ.

Etihad Stadium

Το Σάββατο θα υπάρχει πολύ ποδόσφαιρο ως συνήθως, και στη νΠρέμιερ Λιγκ θα υπάρχουν πολλοί αγώνες, προσφέρουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Μάντσεστερ Σίτι – Νιούκασλ Γιουνάιτεντ, που θα ανοίξει το πρόγραμμα της αγωνιστικής ημέρας.

Οι «πολίτες» κυνηγάνε τον αρχηγό

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει δείξει το συνηθισμένο υψηλό επίπεδο ποδοσφαίρου της αυτή τη σεζόν, αν και η ομάδα δεν είναι τόσο σταθερή όσο θα ήθελαν οι οπαδοί της. Οι «πολίτες» είναι δεύτεροι στην Πρέμιερ Λιγκ, πέντε βαθμούς πίσω από την κορυφαία Άρσεναλ. Στον τελευταίο γύρο, οι παίκτες του Γκουαρδιόλα κέρδισαν τη λιτή Μπόρνμουθ εκτός έδρας χωρίς προβλήματα με σκορ 4:1, κατάφεραν να πετύχουν τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Ο σύλλογος θα συγχωρεθεί για την έλλειψη τροπαίων στην εγχώρια αρένα αν καταφέρει να κερδίσει το Champions League, όπου η Mancity παίζει στους 16 με τη ΡΜ Λειψίας, η εκτός έδρας συνάντηση έληξε με σκορ 1:1. Τραυματισμοί δεν θα επιτρέψουν σε δύο παίκτες να μπουν στον αγωνιστικό χώρο.

Οι «καρακάξες» κινδυνεύουν να μείνουν εκτός της πρώτης τετράδας

Η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ εδώ και καιρό έδειχνε δυνατά αποτελέσματα τη φετινή σεζόν, χάρη στα οποία κρατήθηκε σφιχτά στην πρώτη τετράδα. Τώρα οι «καρακάξες» έχουν μια σαφή πτώση, υπήρξε μια σειρά από τρεις ισοπαλίες, ενώ στον τελευταίο γύρο έχασαν εντός έδρας από τη Λίβερπουλ με σκορ 0:2 Οι παίκτες του Έντι Χάου είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα τρόπαιο μία εβδομάδα πριν, όμως, η ομάδα έχασε στον τελικό του Λιγκ Καπ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με σκορ 0:2. Πριν από αυτή τη συνάντηση, ο σύλλογος έχει μόνο μία απώλεια προσωπικού.

Προσωπικές συναντήσεις

Η μάχη του πρώτου γύρου ήταν ωραία, η Mansity άνοιξε το σκορ ήδη στο 5ο λεπτό, μετά όμως δέχθηκε τρία γκολ στη σειρά. Οι «πολίτες» κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή, η συνάντηση έληξε με σκορ 3:3.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες στοχεύουν ψηλά για τη φετινή σεζόν, οπότε μας περιμένει μια συναρπαστική μάχη, εννοείται η Mancity είναι το φαβορί, αν και η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ δείχνει επικίνδυνη. Το παιχνίδι σίγουρα θα γίνει με το πλεονέκτημα των γηπεδούχων, αλλά οι «καρακάξες» παίζοντας έστω και με δεύτερο νούμερο μπορούν να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Περιμένουμε μια ενδιαφέρουσα μάχη και προσφέρουμε να στοιχηματίσετε στην ανταλλαγή των γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,83.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *