The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Μπόρνμουθ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Manchester City-Bournemouth-1.12

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Στάδιο Etihad, Μάντσεστερ

Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2018, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο του 14ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα της θα φιλοξενεί την Μπόρνμουθ. Το ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τους μελλοντικούς γηπεδούχους, αλλά πρέπει να προσέξετε το γεγονός ότι οι “πολίτες” τα περασμένα μεσοβδόμαδα έπαιξαν δύσκολο αγώνα κατά της Λυών στο Champions League, επιπλέον, η ομάδα του Γκουαρδιόλα έχει κάποια προβλήματα στη σύνθεση που μπορούν να εμποδίσουν τους γηπεδούχους στην επίτευξη του θετικού αποτελέσματος.

Αρχηγός της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Η Μάντσεστερ Σίτι μετά από 13 γύρους στην Πρέμιερ Λιγκ βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατάταξης. Στο ενεργητικό της ΜΣ υπάρχουν 35 μονάδες και δύο βαθμοί θετικού χάντικαπ μπροστά από τη Λίβερπουλ. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια στο πλαίσιο του αγγλικού πρωταθλήματος η MΣ μόνο κέρδιζε και οι περισσότεροι αγώνες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου έληγαν με συντριπτική υπεροχή. Δεδομένου ότι η Μπόρνμουθ παίζει σε επιθετικό στυλ, από το επερχόμενο παιχνίδι μπορούμε να περιμένουμε μεγάλο αριθμό γκολ.

Μπόρνμουθ

Ο Eddie Howe έφτιαξε επιθετικό παιχνίδι στην Μπόρνμουθ και δεν αποκλίνει από το στυλ του ακόμα και σε αγώνες εναντίον ομάδων όπως η Μάντσεστερ Σίτι. Από ‘δω προέρχεται και μεγάλος αριθμός ηττών των “κερασιών” στα εκτός έδρας παιχνίδια. Την ίδια στιγμή η ίδια η Μπόρνμουθ σκοράρει τακτικά στα τέρματα των αντιπάλων, ανεξάρτητα από το αν ο αγώνας διεξάγεται εντός η εκτός έδρας της.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Σίτι παίζει πολύ ισχυρά εντός έδρας, αλλά ο αγώνας κατά της Λυών έδειξε ότι η άμυνα του Sir Alexis σφάλει μερικές φορές, και είναι πολύ πιθανό ότι η επίθεση της Μπόρνμουθ στο επόμενο παιχνίδι θα βρει ένα κενό στις αμυντικές γραμμές του αντιπάλου. Σε αυτό το ζευγάρι μπορείτε να δοκιμάσετε να στοιχηματίσετε στο «γκολ-γκολ». Η δωρεάν πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν με απόδοση 2,01.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *