The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Μπόρνμουθ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерСити-Лестер-27.09b

Λιγκ Καπ Αγγλίας

Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Ένας ενδιαφέρων αγώνας μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Μπόρνμουθ θα πραγματοποιηθεί στους 32 του Αγγλικού Κυπέλλου.

Μάντσεστερ Σίτι

Η δεύτερη θέση στην Premier League, ο θρίαμβος στο League Cup και ο αποκλεισμός στους προημιτελικούς του Champions League είναι μια σύντομη περίληψη της προηγούμενης σεζόν για την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία έκανε ένα μικρό βήμα πίσω σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος. Την παραμονή οι «πολίτες» ξεκίνησαν στη νέα Premier League, όχι χωρίς δυσκολία νικώντας την ισχυρή Γουλβς 3:1.

Μπόρνμουθ

Η Μπόρνμουθ δεν κατάφερε ποτέ να ξεφύγει από τον υποβιβασμό στο Τσάμπιονσιπ αυτό το καλοκαίρι, καταλήγοντας στη δέκατη ένατη θέση στην ελίτ κατηγορία. Τα «κεράσια» ξεκίνησαν αμέσως την επιχείρηση «επιστροφή», κερδίζοντας τέσσερις βαθμόυς σε μονομαχίες με τους Μπλάκμπερν (3:2) και Μίντλεσμπρο (1:1). Ταυτόχρονα στο League Cup νικήθηκε όχι η πιο αδύναμη Κρίσταλ Πάλας (1:0).

Πρόβλεψη

Νομίζω ότι η Μάντσεστερ Σίτι θα λάβει σοβαρά υπόψη αυτήν την αντιπαράθεση, καθώς οι παίκτες της εξακολουθούν να είναι πεινασμένοι για τρόπαια. Σε αυτήν την περίπτωση η Μπόρνμουθ είναι απίθανο να αντέξει ακόμη και ένα ημίχρονο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Μάντσεστερ Σίτι στο πρώτο ημίχρονο και τον αγώνα με απόδοση 2,06.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *