The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Μπρέντφορντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерСити-Брентфорд-09.02

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου 2022, 9:45 μ.μ.

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Επιτέλους θα ξαναρχίσει σεζόν στην αγγλική Premier League. Το πρόγραμμα της Τετάρτης θα είναι ιδιαίτερα πλούσιο. Αυτήν την ημέρα θα παίξει η πρωταθλήτρια και ηγέτης, Μάντσεστερ Σίτι. Έρχεται να την επισκεφτεί ο πιο ενδιαφέρον από τους νεοφερμένους στην κατηγορία, η Μπρέντφορντ. Θα βρει κάτι ο Τόμας Φρανκ για να μπερδέψει τον Γκουαρδιόλα; Η ιστοσελίδα μας προσφέρει πρόβλεψη για τον αγώνα στις 9 Φεβρουαρίου 2022.

Η Μάντσεστερ Σίτι πετάει προς άλλο ένα τίτλο στο πρωτάθλημα

Φαίνεται οι «πολίτες» δεν θα μπορέσουν καταφέρουν να χάσουν το αγγλικό ποδοσφαιρικό «χρυσό». Πρώτα απ’ όλα, οι βασικοί ανταγωνιστές σαν να τους βοηθούσαν, χάνοντας βαθμούς με αξιοζήλευτη κανονικότητα. Και, το πιο σημαντικό, οι ίδιοι οι παίκτες έδειξαν πολύ σίγουρο ποδόσφαιρο και όντως στατιστικές πρωταθλήτριας. Ωστόσο, έχασαν βαθμούς πριν την ανάπαυλα για διεθνείς αγώνες, έχοντας παίξει 1-1 με τη Σαουθάμπτον. Εκεί όμως οι Άγιοι απλώς αντέδρασαν, διακόπτοντας ταυτόχρονα ένα σερί 8 νικών σε όλες τις διοργανώσεις και 12 στην Πρέμιερ Λιγκ. Δεν είναι τυχαίο που η ενδεκάδα δεν ενισχύθηκε στο χειμερινό «παράθυρο». Ναι, αγόρασαν τον Julián Alvarez, αλλά ο Αργεντινός επιθετικός θα φτάσει μόνο το καλοκαίρι… Η Φούλαμ νικήθηκε με σιγουριά 4-1 στο κύπελλο, με δοκάρι και ασίστ του Mahrez.

Η Μπρέντφορντ πρέπει να ταρακουνηθεί, είναι νωρίς να χαλαρώσει

Οι «Μέλισσες» ουσιαστικά κάνουν ντεμπούτο στην Πρέμιερ Λιγκ. Και ο πρώτος γύρος βγήκε επιτυχημένος, ειδικά στην αρχή. Οι παίκτες του Τόμας Φρανκ εκμεταλλεύτηκαν τέλεια την υποτίμηση εκ μέρους του αντιπάλου, κερδίζοντας πολλούς βαθμούς. Αυτό τους επιτρέπει να αισθάνονται αρκετά άνετα ακόμα και τώρα. Αν και στα τέλη Δεκεμβρίου – Ιανουαρίου υπήρχαν πολλά «μηδενικά»: 6 στους 7 αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ χάθηκαν, συμπεριλαμβανομένων 4 στη σειρά. Κατά τη διάρκεια του χειμερινού «παραθύρου» αποκτήθηκε μια περίεργη, δυνατή, αλλά ταυτόχρονα αρκετά λογική ενίσχυση, δεδομένης της δανικής κατεύθυνσης της επιλογής: εδώ ο Christian Eriksen θα κάνει επανεκκίνηση της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Πρέπει όμως να αποκτήσει φόρμα. Στο μεταξύ ούτε στην Έβερτον δεν έκαναν ανταγωνισμό στο κύπελλο, χάνοντας καταστροφικά με 1-4.

Προηγούμενοι αγώνες

Πριν το νέο έτος, στις 29 Δεκεμβρίου, οι σύλλογοι διεξήγαγαν τον πρώτο αγώνα της ιστορίας τους. Τότε το μοναδικό γκολ του Φόντεν έφερε τη νίκη στη Μάντσεστερ Σίτι στο γήπεδο της πρωτοεμφανιζόμενης της Πρέμιερ Λιγκ.

Πρόβλεψη

Η Μπρέντφορντ αυτή τη στιγμή δεν μοιάζει με ομάδα, που θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα στη Σίτι, αλλά μπορεί να σκοράρει. Περιμένουμε μια λαμπερή μονομαχία και «over 3,5» (απόδοση – 1,99).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *