The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Μπέρνλι: Πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерСити-Бернли-22.06b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Etihad Stadium

Στις 22 Ιουνίου μόνο ένας αγώνας της Μάντσεστερ Σίτι – Μπέρνλι θα λάβει χώρα στην Πρέμιερ Λιγκ. Πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των ομάδων προετοιμάστηκε από το τμήμα εμπειρογνωμόνων του ιστότοπού μας. Θα μπορέσουν οι φιλοξενούμενοι να επιβάλουν αγώνα στους «πολίτες»;

Οι «πολίτες» είναι μια χαρά

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει ήδη δείξει τη δύναμή της μετά την καραντίνα, όταν νίκησε την Άρσεναλ 3-0 στην έδρα της. Σε αυτήν την αναμέτρηση ο Γκουαρντιόλα ήταν ισχυρότερος από τον μαθητή του Μικέλ Αρτέτα, πρέπει να παραδεχτούμε ότι η σύνθεση των «πολιτών» είναι καλύτερη. Ο κύριος στόχος του συλλόγου, φυσικά, είναι να κερδίσει το Champions League, αλλά μέχρι τότε πρέπει να αποκτήσει τις βέλτιστες συνθήκες, για αυτό κι υπάρχει το πρωτάθλημα Αγγλίας. Δεν χρειάζεται να ανησυχούν ιδιαίτερα για το αποτέλεσμα, καθώς η διαφορά με την πρώτη Λίβερπουλ δεν μπορεί να καλυφθεί, ενώ η τρίτη Λέστερ βρίσκεται σε απόσταση 6 πόντων, επιπλέον, οι «αλεπούδες» έχουν ήδη παίξει τον αγώνα τους.

Η Μπέρνλι έχει μια καλή σεζόν

Η Μπέρνλι είναι ένας μέτριος σύλλογος, ο οποίος δε θα λείψει και πολύ στην Πρέμιερ Λιγκ. Ωστόσο, η ομάδα κρατά γερά, καταλαμβάνοντας την 11η θέση στο πρωτάθλημα, διαφορά από τη ζώνη υποβιβασμού αποτελεί 12 βαθμούς, που είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο, προκειμένου να αποφευχθεί ένα νευρικό τέλος. Πριν από το διάλειμμα η Μπέρνλι ήταν σε καλή κατάσταση, έχοντας μια σειρά από πέντε αγώνες χωρίς ήττες. Αυτή τη σεζόν ο σύλλογος δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί για ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς, αλλά ακόμη και θέση στη μέση του βαθμολογικού πίνακα του τουρνουά είναι αρκετά αξιόλογο αποτέλεσμα.

Προσωπικές συναντήσεις

Στις προσωπικές συναντήσεις η Μπέρνλι σπάνια καταφέρνει να κερδίσει πόντους από τους «πολίτες», ο πρώτος γύρος δεν είχε καμία ίντριγκα, η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε με σκορ 4:1. Ο Ζεσούς σε εκείνη τη συνάντηση σκόραρε το διπλό του, και οι γηπεδούχοι σκόραραν το γκολ γοήτρου μόνο στο τέλος του αγώνα.

Πρόβλεψη

Το πρώτο παιχνίδι έδειξε ότι η μηχανή του Γκουαρντιόλα είναι μια χαρά, η ομάδα είναι έτοιμη να συνεχίσει να κατεδαφίζει τους πάντες στο δρόμο της, ακόμα κι αν δεν θα παίξει σε ευρωπαϊκούς αγώνες την επόμενη σεζόν. Συμφωνούμε ότι οι «πολίτες» εδώ είναι προφανή φαβορί. Σας συνιστούμε να ποντάρετε εδώ στη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με χάντικαπ -2 γκολ, το ελάχιστο προβάδισμα δεν θα ικανοποιήσει τους «πολίτες». Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με χάντικαπ -2 με απόδοση 1,6.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *