The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Μπέρνλι: προγνωστικά για τον αγώνα

МанчестерСити-АстонВилла-12.02

Κύπελλο Αγγλίας – Προημιτελικός

Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023, 7:45 μ.μ.

Etihad Stadium

Σε ένα από τα ζευγάρια των προημιτελικών του Κυπέλλου Αγγλίας, η αρχηγός της Τσάμπιονσιπ Μπέρνλι θα πάει να επισκεφτεί την τρομερή Μάντσεστερ Σίτι.

Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι αυτή τη στιγμή δεύτερη στην Πρέμιερ Λιγκ, μόλις πέντε βαθμούς πίσω από την κορυφαία Άρσεναλ. Παράλληλα, οι «πολίτες» παρουσιάζουν καλές επιδόσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο Κύπελλο Αγγλίας νίκησαν την Τσέλσι (4:0), την Άρσεναλ (1:0) και την Μπρίστολ Σίτι (3:0) καθαρά στην τάξη.

Μπέρνλι

Ταυτόχρονα, οι Μπόρνμουθ (4:2), Ίπσουιτς (0:0, 2:1) και Φλίτγουντ (1:0) έγιναν θύματα της Μπέρνλι με τη σειρά τους, βλέπετε, όχι το υψηλότερο επίπεδο αντίθεσης. Όσον αφορά την Τσάμπιονσιπ, η Μπέρνλι προηγείται με σταθερό χάντικαπ, όντας η πιο παραγωγική ομάδα του πρωταθλήματος.

Πρόβλεψη

Ιστορικά, η Μάντσεστερ Σίτι πάντα κέρδιζε την Μπέρνλι χωρίς προβλήματα, ειδικά εντός έδρας. Δεν νομίζω ότι η κατάσταση θα αλλάξει τώρα, καθώς η διαφορά κατηγορίας μεταξύ των ομάδων είναι τεράστια. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *