The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Μπάρτον Αλβιόν: πρόβλεψη για τον αγώνα

Manchester-City-09.01

Λιγκ Καπ Αγγλίας – Ημιτελικός – Φάση 1 από 2

Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Η Μάντσεστερ Σίτι θα φιλοξενεί στην έδρα της την Μπάρτον Αλβιόν στον πρώτο αγώνα του σταδίου ημιτελικών του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Οι “πολίτες” υπάρχουν ξεκάθαρο φαβορί του ζεύγους, που είναι εντελώς λογικό, λαμβάνοντας υπόψη τις δυνατότητες των αντιπάλων και την τρέχουσα κατάσταση της πρωταθλήτριας της Αγγλίας.

Τρεις νίκες

Μετά από δύο διαδοχικές ήττες στην Premier League η Μάντσεστερ Σίτι πέτυχε τρεις συνεχόμενες νίκες. Πρώτα, οι «πολίτες» εκτός έδρας νίκησαν τη Σαουθάμπτον με σκορ 3:1, στη συνέχεια η MΣ ήταν ισχυρότερη από τη Λίβερπουλ 2:1 και πριν από λίγες μέρες οι «πολίτες» νίκησαν την Ρόδεραμ Γιουνάιτεντ με σκορ 7:0, δείχνοντας στον κόσμο ότι σίγουρα έχουν συνέλθει. Ο Γκουαρντιόλα θα έχει την ευκαιρία να αλλάξει τη σύνθεση για άλλη μια φορά, επειδή ο αντίπαλος δεν είναι καθόλου τρομακτικός, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να επηρεάσει το αποτέλεσμα της προσεχούς συνάντησης.

Ομάδα από την 1η Κατηγορία

Για την Μπάρτον η πρόκριση στο ημιτελικό του Λιγκ Καπ είναι τεράστια επιτυχία, η ομάδα αυτή αντιπροσωπεύει το τρίτο σημαντικότερο τουρνουά του αγγλικού ποδοσφαίρου. Οι «ζυθοποιοί» έχουν 35 βαθμούς στο ενεργητικό μετά από 26 γύρους πρωταθλήματος, δηλαδή ακόμα και στο πρωτάθλημα της η Μπάρτον απέχει πολύ από το να είναι στην κορυφή. Ωστόσο, η σημερινή φόρμα της Μπάρτον δεν είναι κακή, αυτή η ομάδα σε τέσσερις τελευταίες συναντήσεις κέρδισε δύο φορές και δύο φορές έπαιξε ισοπαλία.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Σίτι σημείωσε καλή φόρμα και δεν σκοπεύει να λυπηθεί στο πρώτο παιχνίδι του ημιτελικού τον αντίπαλό της. Αντίθετα, οι “πολίτες” θα κάνουν ό, τι είναι δυνατόν για να αποφασίσουν τη μοίρα του εισιτηρίου στους τελικούς στο πρώτο παιχνίδι. Σε αυτό το ζευγάρι αξίζει να ποντάρετε στο φαβορί και γηπεδούχο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με χάντικαπ -2,5 με απόδοση 1,53.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *