The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

ManchesterCity-ManchesterUnited-07.04

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Στάδιο Etihad, Μάντσεστερ

Σάββατό, 7 Μαρτίου 2018, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας του πλησιέστερου Σαββάτου στην Ευρώπη θα είναι το ντέρμπι του Μάντσεστερ, το οποίο θα διεξαχθεί στο γήπεδο “Etihad”. Το ξεκάθαρο φαβορί της επικείμενης συνάντησης είναι οι «πολίτες», οι οποίοι το τελευταίο μεσοβδόμαδο φαινόταν αδύναμοι στον αγώνα του προημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ εναντίον Λίβερπουλ και τώρα θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να πάρουν ικανοποίηση για τη συντριπτική ήττα από τους «κόκκινους».

Σχεδόν πρωταθλητές

Μετά από 31 γύρους στο πρωτάθλημα Αγγλίας της τρέχουσας σεζόν η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να σκοράρει στο ενεργητικό της 84 βαθμούς, ηγείται με ισχυρό προβάδισμα στο βαθμολογικό πίνακα, έχοντας θετικό χάντικαπ σε σχέση με τον πλησιέστερο αντίπαλο, την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 16 βαθμούς. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια του πρωταθλήματος της Αγγλίας η Μάντσεστερ Σίτι μόνο νικούσε, οι ηττημένες ομάδες ήταν: Λέστερ Σίτι, Άρσεναλ, Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι και Έβερτον. Συνολικά εντός έδρας στην Πρέμιερ Λιγκ η Μάντσεστερ Σίτι έπαιξε 15 ματς, σημειώνοντας 14 νίκες και μία ισοπαλία, η διαφορά τερμάτων αποτελεί 51:10.

Δεύτεροι

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορεί πλέον να διεκδικήσει τον τίτλο στο πρωτάθλημα στην τρέχουσα σεζόν, η ομάδα του Jose Mourinho επικεντρώθηκε στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην Πρέμιερ Λιγκ. Στο ενεργητικό των “διάβολων” υπάρχουν 68 βαθμούς, που είναι δύο μονάδες περισσότερο από τη Λίβερπουλ, τέσσερις από τη Τότεναμ. Εκτός έδρας οι Μανκούνιοι στην Πρέμιερ Λιγκ έπαιξαν 15 συναντήσεις, στις οποίες έχουν 8 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Σίτι στο πρωτάθλημα της Αγγλίας αυτή τη σεζόν δεν έχει χάσει ούτε ένα παιχνίδι, οι «πολίτες» θα κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν το επόμενο Σάββατο και για να ευχαριστήσουν τους οπαδούς τους μετά τη συντριπτική ήττα της Λίβερπουλ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,43.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *