The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерСити-ВестБромвич-15.12b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021, 6:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Η 7η Μαρτίου είναι μια πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου, γιατί θα έχουμε πολλές κορυφαίες αναμετρήσεις. Σε ένα από αυτά τα παιχνίδια θα συναντηθούν Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η πρόβλεψη για τον αγώνα τους προετοιμάστηκε από τους ειδικούς του πόρου μας.

Οι «πολίτες» πηγαίνουν για το ρεκόρ

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει τώρα αυξημένη προσοχή, ο σύλλογος έχει ήδη κερδίσει 21 αγώνες στη σειρά σε όλα τα τουρνουά, επαναλαμβάνοντας το ρεκόρ της Άρσεναλ.. Τώρα υπάρχει η ευκαιρία να βελτιωθεί το επίτευγμα των «κανονιέρηδων», αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να κερδίσει έναν ισχυρό αντίπαλο στο ντέρμπι. Στον τελευταίο γύρο οι «πόλεις» νίκησαν την Γουλβς 4:1, αν και η νίκη δεν ήταν τόσο εύκολη όσο φαίνεται. Τα αγόρια του Γκουαρδιόλα έχουν προβάδισμα στην Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας χάντικαπ των 14 βαθμών, δεν υπάρχει πλέον ομάδα στον κόσμο ισχυρότερη από την Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται βαριά

Οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι οι δεύτεροι στο πρωτάθλημα, αν και δεν μπορεί να ειπωθεί ότι δείχνουν υπέροχο ποδόσφαιρο. Ο σύλλογος κέρδισε μόνο μία συνάντηση από τις πέντε τελευταίες στην Πρέμιερ Λιγκ, οι υπόλοιπες κατέληξε σε ισοπαλία. Η διαφορά από τον ηγέτη είναι μεγάλη, ενώ ο διώκτης τους η Λέστερ είναι μόνο ένα βαθμό πίσω. Στον τελευταίο γύρο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να νικήσει την Κρίσταλ Πάλας 0:0. Ο Σόλσκιερ δεν θα μπορεί να υπολογίζει έξι παίκτες σε αυτή τη συνάντηση, συμπεριλαμβανομένων τόσο σημαντικών παικτών όπως οι De Gea και Pogba. Η ομάδα δεν είναι στη σωστή κατάσταση τώρα για να σταματήσει τη νικηφόρα πορεία των γειτόνων.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι συναντήθηκαν δύο φορές αυτή τη σεζόν, στον πρώτο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ σημειώθηκε ισοπαλία 0:0, αλλά στους ημιτελικούς του Λιγκ Καπ η Μανσίτη γιόρτασε νίκη με σκορ 2:0.

Πρόβλεψη

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Σίτι είναι το σαφές φαβορί στην επερχόμενη μάχη. Οι «πολίτες» είναι σε εξαιρετική φόρμα, κάτι που δεν μπορεί να ειπωθεί για τους γείτονές τους. Επισήμως συναντιούνται οι ηγέτες του πρωταθλήματος, αν και στην πραγματικότητα οι σύλλογοι δεν είναι ανταγωνιστές, καθώς οι παίκτες του Γκουαρδιόλα έχουν ξεφύγει πολύ. Ίσως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι σε θέση να επιβάλει αγώνα σε αυτή τη μάχη, αλλά περιμένουμε να συνεχιστεί το νικηφόρο σερί της Σίτι. Στοιχηματίζουμε στη νίκη της Σίτι εδώ με απόδοση 1,51.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *