The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

ManchesterCity-ManchesterUnited-29.01b

Λιγκ Καπ Αγγλίας – Ημιτελικός – Φάση 2 από 2

Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Στις 29 Ιανουαρίου στο δεύτερο παιχνίδι του ημιτελικού του Λιγκ Καπ μας περιμένει ένα καυτό ντέρμπι του Μάντσεστερ. Δεν μπορούσαμε να χάσουμε έναν τέτοιο αγώνα και να προετοιμάσαμε την πρόβλεψή μας για αυτή τη μάχη.

Οι «πολίτες» δεν θα κρατήσουν το σκορ

Αυτή η σεζόν για την Μαν Σίτι δεν είναι τόσο λαμπρή όσο η τελευταία, η ομάδα στην ουσία παραιτήθηκε ως πρωταθλήτρια στην Πρέμιερ Λιγκ. Ταυτόχρονα, οι «πολίτες» είναι οι κύριοι διεκδικητές για νίκη σε άλλα αγγλικά τουρνουά. Οι ποδοσφαιριστές του Γκουαρδιόλα είναι μόνο ένα βήμα μακριά από τον τελικό του Λιγκ Καπ, όπου θα παίξουν με τον νικητή του ζευγαριού Άστον Βίλα – Λέστερ. Η ομάδα είναι προς το παρόν δεύτερη στο πρωτάθλημα, κάτι που δεν είναι γενικά κακό, γιατί είναι πάντα πολύ δύσκολο να κερδίσεις με τόσο ισχυρό ανταγωνισμό. Εάν μιλάμε για απώλειες, ο Mendy και ο Stones πιθανότατα δεν θα μπορέσουν να παίξουν λόγω τραυματισμών, αν και σε ένα τέτοιο σύλλογο αρκετοί παίκτες είναι πάντα έτοιμοι για αντικατάσταση.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν θα κάνουν θαύμα

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικρίνεται έντονα αυτή τη σεζόν και υπάρχει ένας λόγος, η ομάδα δείχνει άτονο παιχνίδι και η τελευταία εντός έδρας ήττα από μια μέτρια Μπέρνλεϊ με σκορ 0:2 ήταν μια άλλη ταπείνωση. Ο Σόλσκιερ δικαιολογεί τον εαυτό του ότι πρέπει να πάρουν το δρόμο της Λίβερπουλ και σταδιακά να  οικοδομούν την ομάδα, αλλά όταν ήρθε ο Κλοπ, δεν είχε στη διάθεσή του τέτοια γκάμα παικτών. Όλοι λένε ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» πρέπει να ενισχυθούν, αν και η ίδια η σύνθεση είναι μία από τις πιο ακριβές στην Πρέμιερ Λιγκ. Η ομάδα είναι πέμπτη στο πρωτάθλημα, έξι βαθμούς πίσω από τη ζώνη του Champions League. Ο σύλλογος έχει ήδη συνηθίσει σε πολλούς τραυματισμούς, αν όλοι έχουν ξεχάσει το αστέρι Πογκμπά, ίσως να μην ταιριάζει στα σχέδια του συλλόγου, ωστόσο ο τραυματισμός του Μάρκους Ράσφορντ είναι πολύ σοβαρός. Ο νεαρός επιθετικός κατόρθωσε να γίνει ο ηγέτης της ομάδας κατά τη δύσκολη αυτή περίοδο.

Προσωπικές συναντήσεις

Στην πρώτη συνάντηση οι «πολίτες» νίκησαν εντελώς τους γείτονές τους και ήδη μετά το πρώτο ημίχρονο είχαν προβάδισμα 3-0, οι «κόκκινοι διάβολοι» στο δεύτερο ημίχρονο κατάφεραν να πάρουν πίσω μόνο ένα γκολ, στο τέλος  3:1. Επίσης οι αντίπαλοι συναντήθηκαν αυτή τη σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, όπου τη νίκη στο Etihad απροσδόκητα γιόρτασε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με σκορ 2:1.

Πρόβλεψη

Οι «πολίτες» θεωρούνται ξεκάθαρο φαβορί, συμφωνούν απόλυτα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπαιξε καλά εναντίον ισχυρών συλλόγων αυτή τη σεζόν, αλλά αυτή τη φορά δεν φαίνεται να υπάρχει αίσθηση. Η Σίτι παίζει πιο ενδιαφέροντα και φαίνεται πιο οργανωμένη, ενώ η απουσία του Μάρκους Ράσφορντ είναι μια τεράστια απώλεια για τους «κόκκινους διάβολους». Πιθανότατα, η Μαν Σίτι θα προσπαθήσει να κυριαρχήσει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παρεμβαίνει στο παιχνίδι του αντίπαλου. Αναμένουμε μεγάλο αριθμό γκολ και θα πάρουμε το στοίχημα το σύνολο είναι πάνω από 3 γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 3 με απόδοση 1,76.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *