The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Λιντς: προγνωστικά για στοίχημα

АстонВилла-Лидс-23.10b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Η αγγλική Πρέμιερ Λιγκ κλείνει σήμερα την 16η αγωνιστική, αλλά μόνο για να ξεκινήσει την επόμενη μεθαύριο το απόγευμα. Αυτή την περίοδο θα παίξει η νυν πρωταθλήτρια της χώρας, Μάντσεστερ Σίτι. Η Λιντς την επισκέπτεται την Τρίτη. Πεπ Γκουαρδιόλα εναντίον Μαρσέλο Μπιέλσα, τον οποίο έχει αποκαλέσει επανειλημμένα το είδωλό του. Ποιος θα επικρατήσει;

Η Μάντσεστερ Σίτι ξεκάθαρα σκοπεύει να διατηρήσει τον τίτλο πρωταθλήτριας

Οι «πολίτες» μπορεί να είναι από αυτούς που «θα κάνουν θόρυβο» στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Η ομάδα έμεινε χωρίς επιθετικό, χωρίς να αγοράσει κάποιον το καλοκαίρι, μετά την αποχώρηση του Αγουέρο. Ωστόσο, ο Γκουαρδιόλα κατάφερε να εξαλείψει σταδιακά την απουσία του σκόρερ, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Σέρχιο δεν έπαιξε και τόσο πολύ στο Premier League το 2020/2021. Ίσως τώρα ανησυχεί περισσότερο ο τραυματισμός του Φιλ Φόντεν, τον οποίο κατάφερε να πάρει σε έναν όχι ιδιαίτερα απαραίτητο αγώνα με την ΡΜ Λειψίας στον τελευταίο γύρο του Champions League. Χωρίς αυτόν την Γουλβς, παίζοντας όλο το 2ο ημίχρονο στην πλειοψηφία, οι πρωταθλητές κέρδισαν μόνο χάρη στο επίμαχο πέναλτι στα μέσα του 2ου ημιχρόνου. Σημειώστε ότι ο Πεπ άρχισε ενεργά να χρησιμοποιεί τον Zinchenko.

Η Λιντς δεν έχει γλιτώσει από τον ιό της «δεύτερης σεζόν»

Τα «παγώνια» πήραν σίγουρα θετική ώθηση μετά την εμφάνιση στο προπονητικό πόστο του Μαρσέλο Μπιέλσα. Ο εκκεντρικός ειδικός έγινε εμβληματικός για τον σύλλογο και την πόλη τον πρώτο χρόνο της δουλειάς του, αν και στη συνέχεια δεν κατάφερε να ανεβάσει τη δημοφιλή ομάδα πίσω στην Πρέμιερ Λιγκ. Όμως και πάλι από τη 2η προσπάθεια ο Αργεντινός τα κατάφερε και, κυρίως, μετά την πολυαναμενόμενη επιστροφή, οι «λευκοί» κατάφεραν να φανούν επάξια σε νέο επίπεδο… Τώρα ουσιαστικά παλεύουν για επιβίωση. Πιο συγκεκριμένα, κρατούν ακόμη μικρή απόσταση από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά μόνο λόγω των πολύ τρομερών στατιστικών των αουτσάιντερ. Ωστόσο, πρέπει να ανεβάσουν τόσο τα αποτελέσματα όσο και την σταθερότητα, και ειλικρινά υπάρχουν λίγα καλά ματς. Υπήρξε ένα σερί 3 αγώνων χωρίς ήττα, αλλά από τη Τσέλσι έχασε. Σημειώθηκε το 2-3, με τα 2 σουτ του Ζορζίνιο από το πέναλτι. Συμπεριλαμβανομένου του 4ου λεπτού παράτασης.

Προηγούμενοι αγώνες

Μετά την επιστροφή στην Πρέμιερ Λιγκ στο Elland Road η Λιντς κατάφερε να σημειώσει ισοπαλία με το μεγιστάνα. Και μετά κέρδισε κιόλας εκτός έδρας, ο Ντάλας σημείωσε το διπλό, συμπεριλαμβανομένου του καθοριστικού γκολ στο 92ο λεπτό.

Πρόβλεψη

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Σίτι θα κερδίσει. Είναι όμως η Λιντς τόσο χάλια; Αξίζει να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στην έκβαση με χάντικαπ +2,5 για φιλοξενούμενους (απόδοση 1,72).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *