The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Λίβερπουλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

LIVERPOOL, ENGLAND - OCTOBER 16: Virgil van Dijk of Liverpool and Erling Haaland of Manchester City battle for possession during the Premier League match between Liverpool FC and Manchester City at Anfield on October 16, 2022 in Liverpool, England. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Λιγκ Καπ Αγγαλίας – Γύρος των 16
Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2022, 10:00 μ.μ.
Etihad Stadium

Στον κεντρικό αγώνα των 16 του Λιγκ Καπ Αγγλίας, η κλήρωση συγκέντρωσε τις φιλόδοξες Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ.
Μάντσεστερ Σίτι
Πριν από τη διεθνή ανάπαυλα, η Μάντσεστερ Σίτι ηττήθηκε εντυπωσιακά με 1:2 από την Μπρέντφορντ. Ως αποτέλεσμα, παρέμεινε στη δεύτερη θέση της Premier League, αλλά η διαφορά των παικτών του Γκουαρδιόλα από τον ηγέτη είναι ήδη πέντε βαθμοί. Και στην προηγούμενη φάση του Λιγκ Καπ, οι «πολίτες» επικράτησαν της Τσέλσι με σκορ 2:0.
Λίβερπουλ
Την ίδια ώρα, η Λίβερπουλ μόνο στη διαδικασία των πέναλτι έσπασε την αντίσταση του εκπροσώπου της League 1 Derby, δείχνοντας ότι ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για αυτή τη διοργάνωση για φέτος. Στο πλαίσιο της Πρέμιερ Λιγκ, οι «Κόκκινοι» παρέμεναν στη μέση του πελοτόν για αρκετό καιρό, αλλά μετά από νίκες επί της Τότεναμ (2:1) και της Σαουθάμπτον (3:1), ανέβηκαν στην έκτη θέση.
Πρόβλεψη
Στην τρέχουσα εκστρατεία, η Λίβερπουλ επικράτησε δύο φορές επί της Μάντσεστερ Σίτι, αλλά τώρα περιμένω μια πειστική εκδίκηση από τους «πολίτες». Παρόλα αυτά, στην έδρα τους, οι παίκτες του Γκουαρδιόλα αποδίδουν μια τάξη μεγέθους καλύτερα από ό,τι εκτός έδρας, και σαφώς δεν σχεδιάζουν να παρατηθούν του Λιγκ Καπ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με απόδοση 1,91.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *