The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Λίβερπουλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерСити-Ливерпуль-08.11b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2020, 6:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Μετά από αυτό το Σαββατοκύριακο η Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, όπως και άλλα τουρνουά, θα σταματήσει για διεθνείς αγώνες. Αλλά για το τέλος ετοιμάστηκε μια πολύ ενδιαφέρουσα αντιπαράθεση: η Μάντσεστερ Σίτι εναντίον της Λίβερπουλ. Πρωταθλητές, κυρίαρχοι των τελευταίων ετών, αλλά θα καταφέρει τώρα ο Γκουαρδιόλα να σταματήσει την ομάδα του Κλοπ, χρησιμοποιώντας τα προβλήματα στελέχωσης των «κόκκινων»;

Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να παραδοθεί ήδη το φθινόπωρο

Οι «πολίτες» το 2019 κέρδισαν έναν συναρπαστικό αγώνα πρωταθλήματος στο Λίβερπουλ κιόλας… Ενώ την περασμένη σεζόν παραδόθηκαν σχεδόν χωρίς μάχη, αν και διατήρησαν τη 2η θέση. Λαμβάνοντας υπόψη τις αναταραχές στο Champions League (πολλοί εξακολουθούν να μην καταλαβαίνουν πώς κατάφεραν και έχασαν από τη Λυών;), αξίζει να θεωρηθεί εκείνη η χρονιά ως αποτυχία. Σε απάντηση, ο σύλλογος σταθεροποίησε το προβληματικό κέντρο άμυνας και πήρε τον ταλαντούχο Ισπανό, Φεράν Τόρες. Ωστόσο, παραμένουν ορισμένες αδυναμίες (αριστερή πλευρά της άμυνας, λίγοι επιθετικοί). Ως αποτέλεσμα, όλα είναι εντάξει στην Σίτι μόνο στο Champions League. Στην Πρέμιερ Λιγκ η «μπλε σελήνη» κέρδισε μόνο 3 παιχνίδια στα 6 και βρίσκεται στη μέση της κατάταξης.

Η Λίβερπουλ τα πάει μια χαρά με τη νέα πρόκληση μέχρι στιγμής

Οι παίκτες του Μέρσεϊσαϊντ πήραν μια τρύπα στο κέντρο της άμυνας τους. Δεν μπορούν να αγοράσουν πια κανέναν για την αντικατάσταση του αποχωρημένου Lovren, αυτό έμοιαζε με λάθος. Στη συνέχεια, στο ντέρμπι με την Έβερτον, ο Πίκφορντ απενεργοποίησε τον van Dyck για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Φάμπινιο, ο οποίος αντικατέστησε τον Βίργκιλ, διαλύθηκε. Δεδομένου του γεγονότος ότι ο Matip δεν μπορούσε ακόμη να επιστρέψει από μια άλλη αναρρωτική άδεια, ο Κλοπ έπρεπε να αναλάβει κινδύνους, βγάζοντας τους νέους, οι οποίοι τα πάνε μια χαρά: ι Φίλιπς έπαιξε αξιόπιστα εναντίον της Γουέστ Χαμ και με τον Ουίλιαμς την Αταλάντα με το θεαματικό παιχνίδι της νικήθηκε συντριπτικά στο Μπέργκαμο 5-0. Φυσικά, αξίζει να σημειωθεί ο Diogo Zhota. Ο Πορτογάλος αποδείχθηκαν η πιο πολύτιμη υπογραφή στο τελευταίο «παράθυρο». Σημείωσε hat-trick στην Ιταλία, και πριν από αυτό, τρεις συνεχόμενες φορές δεν έφυγε από το γήπεδο χωρίς γκολ. Και τι θα γίνει εάν ο Thiago Alcantara αρχίσει τελικά να δείχνει το επίπεδο που αναμένεται από αυτόν; Παρεμπιπτόντως, ο Ισπανός Βραζιλιάνος ήταν το πλάσμα του Γκουαρδιόλα και με την επιμονή του Πέπ μετακόμισε από την Μπαρτσελόνα στην Μπάγερν Μονάχου…

Προηγούμενοι αγώνες

Η αντιπαλότητα είναι ενδιαφέρουσα και αρκετά ίση. Την περασμένη σεζόν η Σίτι κέρδισε το Σούπερ Καπ στη διαδικασία των πέναλτι, έχασε στο Anfield, αλλά κέρδισε 4-0 εντός έδρας το καλοκαίρι.

Πρόβλεψη

Είναι πιθανό οι ομάδες να προσπαθήσουν να παίξουν προσεκτικά. Ωστόσο, κατά κανόνα, θα υπάρχουν αρκετά γκολ. Ας διακινδυνεύσουμε να επιλέξουμε «το σύνολο είναι πάνω από 3,0» με απόδοση 1,69.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *