The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Γουλβς: προγνωστικά για στοίχημα

МанчестерСити-Вулверхэмптон-11.12

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2021, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Με μια ενδιαφέρουσα μάχη ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Γουλβς θα ξεκινήσει το πρόγραμμα του Σαββάτου της δέκατης έκτης αγωνιστικής της Premier League.

Μάντσεστερ Σίτι

Πέντε προηγούμενες συναντήσεις της Μάντσεστερ Σίτι στο πρωτάθλημα ολοκληρώθηκαν αμετάβλητα με τις νίκες της. Θύματα των «πολιτών» με τη σειρά τους ήταν οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2:0), Έβερτον (3:0), Γουέστ Χαμ (2:1), Άστον Βίλα (2:1) και Γουότφορντ (3:1). Έτσι, οι παίκτες του Γκουαρδιόλα ανέβηκαν στην πρώτη θέση, κερδίζοντας 35 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 32:9.

Γουλβς

Όγδοη θέση, 21 βαθμοί και μέτρια διαφορά τερμάτων 12:13 – η Γουλβς ξεκάθαρα δίνει προσοχή στο ρεαλιστικό ποδόσφαιρο. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στις πρόσφατες αναμετρήσεις των «λύκων» με τους Κρίσταλ Πάλας (0:2), Γουέστ Χαμ (1:0), Νόριτς (0:0), Μπέρνλι (0:0) και Λίβερπουλ (0:1).

Πρόβλεψη

Κατά τη γνώμη μου, η Γουλβς θα φύγει σε βαθιά άμυνα και δύσκολα θα επιτρέψει στη Σίτι να νικήσει. Οπότε σίγουρα δεν θα δούμε περισσότερα από τρία γκολ στο επερχόμενο παιχνίδι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3,5 με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *