The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Γουέστ Χαμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

ManchesterCity-WestHam-03.12 (1)

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Στάδιο Etihad, Μάντσεστερ

Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2017 6:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το πρόγραμμα του δέκατου πέμπτου γύρου της Premier League θα κλείνει η αναμέτρηση μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Γουέστ Χαμ, ο ηγέτης του πρωταθλήματος Αγγλίας στην έδρα του θα φιλοξενεί την ομάδα που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Είναι απολύτως φυσική η γραμμή του πονταρίσματος για αυτή τη συνάντηση, στην οποία οι «πολίτες» υπάρχουν ξεκάθαρο φαβορί, είναι πάρα πολύ μεγάλη η διαφορά στην τάξη μεταξύ των αντιπάλων.

Οι ηγέτες

Η Μάντσεστερ Σίτι με κάποια δυσκολία στον τελευταίο γύρο μπόρεσε να κερδίσει στο εντός έδρα παιχνίδι με την Σαουθάμπτον. Όλα αποφάσισε το γκολ του Stirling, που σκόραρε ο Ραχίμ στο 90ο + 6 λεπτό με το ασίστ του De Bruyne. Ως αποτέλεσμα η MΣ πήρε τη νίκη 2:1 και κράτησε το χάντικαπ μεταξύ της ίδιας και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που ισοδυναμεί με οκτώ βαθμούς. Σε επτά εντός έδρας παιχνίδια της Premier League αυτή τη σεζόν η Μάντσεστερ Σίτι σημείωσε έξι νίκες και μία ισοπαλία, η διαφορά τερμάτων είναι 26-5.

Στη ζώνη του υποβιβασμού

Η Γουέστ Χαμ μετά από 14 γύρους βρίσκεται μόνο στη 18η θέση στον πίνακα, η διοίκηση της ομάδας του Λονδίνου απόλυσε τον Σλάβεν Μπίλιτς από τα καθήκοντα του προπονητή, αντικαταστάθηκε από τον David Moyes, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν αποτελέσματα, η ομάδα με τον Σκωτσέζο προπονητή στα τρία παιχνίδια κατάφερε να κερδίσει μόνο ένα βαθμό. Σε οκτώ εκτός έδρας αγώνες η Γουέστ Χαμ σημείωσε τρεις ισοπαλίες, η διαφορά τερμάτων είναι 5-19.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Σίτι παίζει πολύ καλά όχι μόνο στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα, οι «πολίτες» τον τελευταίο καιρό δεν είναι και τόσο ισχυροί, όπως πριν από ένα μήνα, οπότε να στοιχηματίσετε στο χάντικαπ μείον του φαβορί είναι λίγο επικίνδυνο. Η Γουέστ Χαμ δεν εντυπωσιάζει καθόλου με την ποιότητα του ποδοσφαίρου, στην άμυνα βασιλεύει χάος, στην επίθεση υπάρχει τεράστιο αριθμό προβλημάτων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: στεγνή νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με απόδοση 1,95.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *