The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Γουέστ Χαμ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

ManchesterCity-WestHamUnited-19.02b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Την Τετάρτη θα παίξουν όχι μόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και στην Αγγλία επιτέλους θα τελειώσουν τον τρέχοντα γύρο στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Μάντσεστερ Σίτι και η Γουέστ Χαμ έπρεπε να είχαν παίξει την περασμένη Κυριακή, αλλά η φύση παρενέβη και λόγω της καταιγίδας ο αγώνας αναβλήθηκε. Ποιος θα επωφεληθεί περισσότερο; Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να μελετήσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα μεταξύ των ομάδων των Πεπ Γκουαρδιόλα και Ντέιβιντ Μόιζ στις 19 Φεβρουαρίου του 2020.

Η Μάντσεστερ Σίτι έλαβε ένα πρωτότυπο «δώρο» για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Οι «πολίτες» έγιναν ένας άλλος μεγιστάνας που τιμωρείται από τους υπαλλήλους ποδοσφαίρου. Κατηγορήθηκαν ότι ο Σεΐχ Μανσούρ εξαπατούσε την ΟΥΕΦΑ, προκειμένου να παρακάμψει τους κανόνες του fair play. Ως αποτέλεσμα, τώρα ο σύλλογος πρέπει να πληρώσει ένα πρόστιμο ύψους 30 εκατομμυρίων, αλλά αυτό είναι που ενοχλεί το πλούσιο έργο το λιγότερο. Πολύ χειρότερη είναι η άλλη, αθλητική πτυχή της τιμωρίας. Για τις επόμενες 2 σεζόν η αγγλική ομάδα θα παραμείνει χωρίς θέση στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό. Αν και οι εκπρόσωποι της Σίτι δήλωσαν ήδη ότι θα αμφισβητήσουν την ετυμηγορία μέσω του διαιτητικού δικαστηρίου, οι ειδικοί λένε ότι οι πιθανότητες είναι χαμηλές στη Λωζάνη. Και τώρα τι πρέπει να κάνει ο Γκουαρδιόλα, ο οποίος ήδη φημολογείται ότι σκέπτεται να φύγει; Και το πιο σημαντικό είναι πως όλα αυτά τα σκαμπανεβάσματα θα επηρεάσουν την ομάδα, η οποία έχει ήδη μια ειλικρινά ανεπιτυχή (σε σχέση με τις προηγούμενες δύο) σεζόν;

Η Γουέστ Χαμ δεν μοιάζει με φαβορί στον αγώνα για επιβίωση

Τα «σφυριά» στις δυνατότητές τους είναι πολύ ανώτερα όχι μόνο από τη Νόριτς και την Γουότφορντ, αλλά και από την Μπράιτον και την Μπόρνμουθ. Αλλά στην Πρέμιερ Λιγκ αυτό δεν σημαίνουν πολλά, αποδείχτηκε, για παράδειγμα, από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Ήδη στο Λονδίνο υπήρχε πιο αστρική έκδοση της ομάδας που πήγε για «επαναφορά» στο πρωτάθλημα. Τώρα ελάχιστα επιτυγχάνονται, η επίθεση είναι λίγο-πολύ καλή, ειδικά μερικοί παίκτες όπως ο Σνόντγκρας. Αλλά η άμυνα ήταν η πτέρνα του Αχιλλέα ακόμα με τον Πελεγκρίνι, και με τον Ντέιβιντ Μόιζ, παρά τη γνωστή του τάση για ρεαλιστικό, αμυντικό ποδόσφαιρο, δεν είναι τίποτα καλύτερο. Λοιπόν, ο Σκωτσέζος τεχνικός θα μπορούσε να ετοιμάζει αυτό το παιχνίδι για πολύ καιρό. Σε αυτό είναι εξαιρετικά επιθυμητό να πιαστούν απ’ τους βαθμούς. Ο Γιαρμολένκο και οι συνέταιροί τους έχουν ανατριχιαστικό πρόγραμμα, αρκεί να πούμε ότι στις 24 τους μηνός έχουν τη Λίβερπουλ, ενώ στους επόμενους 5 γύρους – Άρσεναλ, Γουλβς, Τότεναμ και Τσέλσι. Τι βαθμούς να κερδίσουν εδώ πέρα;

Προηγούμενοι αγώνες

5-0 κέρδισε η Σίτι στο Λονδίνο στην αρχή του πρωταθλήματος. Την τελευταία φορά που η Γουέστ Χαμ δεν έχασε ήταν πριν από 4 χρόνια, τον Ιανουάριο του 2016, τότε υπήρξαν 8 νίκες των «πολιτών».

Πρόβλεψη

Είναι απίθανο ότι ακόμη και το χτύπημα από την ΟΥΕΦΑ θα επηρεάσει πραγματικά το αποτέλεσμα. Φυσικά, η Σίτι πρέπει να κερδίσει, μπορεί και συντριπτικά τον αντίπαλο που μετατράπηκε σε αουτσάιντερ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με χάντικαπ -2 με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *