The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Γουέστ Χαμ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

ManchesterCity-WestHamUnited-09.02b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου 2020, 6:30 μ.μ.

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Μόνο ένα μέρος της περιοδείας πραγματοποιείται επί του παρόντος στην Αγγλία. Έτσι, την Κυριακή θα διεξαχθούν μόνο 2 συναντήσεις. Φυσικά, διακρίνεται η μονομαχία μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Γουέστ Χαμ. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα εναντίον Ντέιβιντ Μόιζ – υπάρχει τουλάχιστον ένα φάντασμα ίντριγκας σε αυτή τη συνάντηση; Κάνουμε την πρόβλεψη για τον αγώνα των βρετανικών συλλόγων στις 9 Φεβρουαρίου του 2020.

Η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να αποκαταστήσει για τα πρόσφατα λάθη

Οι «πολίτες» είναι σαφώς σε παρακμή τώρα και μας μένει μόνο να θαυμάζουμε την ομάδα που παίρνει αυτό το χαρακτηριστικό, έχοντας την ιδιότητα του φιναλίστ του Κυπέλλου, του κατόχου του Σούπερ Καπ, του συμμετέχοντος στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και, κυρίως, η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση σε ένα τόσο δύσκολο τουρνουά όπως είναι η Πρέμιερ Λιγκ. Ωστόσο, είναι προφανές ότι οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα δεν δείχνουν καν το μέγιστό τους. Την περασμένη εβδομάδα ήταν ιδιαίτερα οδυνηρή όταν η πρωταθλήτρια της Αγγλίας έχασε από δύο βασικούς αντιπάλους, πρώτα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (καλά που ήταν 3-1 στον πρώτο ημιτελικό και στον τελικό προκρίθηκε η Σίτι), και στη συνέχεια από τη Τότεναμ. Ναι, οι «πολίτες» δεν έχουν τύχη, με τα «σπερς» δεν εφαρμόστηκαν πολλές ευκαιρίες, μεταξύ των οποίων και ο Γκουντόγκαν «κατέστρεψε» το πέναλτι. Και φυσικά ο Zinchenko έσφαλε, μετά τη δεύτερη του «κίτρινη» σκόραρε ο Bergwein. Μετά το τελικό σφύριγμα ο τσακωμός στα αποδυτήρια διήρκεσε 45 λεπτά, οι παίκτες δεν σιωπούσαν, αλλά εξέφραζαν τις καταγγελίες τους προς τον Πεπ. Θα έχει θετικά αποτελέσματα;

Η Γουέστ Χαμ είναι στη θέση που αντιστοιχεί στο επίπεδο του παιχνιδιού της

Τα «Σφυριά» πολύ λογικά αποχαιρέτησαν το Pellegrini, ο οποίος έχει απογοητεύσει για ενάμιση χρόνο. Όμως, μαζί του η ομάδα προσπαθούσε να συνδυάζει και φαινόταν καλή στην επίθεση. Ο Ντέιβιντ Μόιζ, όμως, φαίνεται να μην είναι αντιμέτωπος με το ρόλο του «πυροσβέστη», όλα τα οφέλη από την επιστροφή του περιορίζονται στη νίκη στον αγώνα-ντεμπούτο επί της Μπόρνμουθ (και η Τζίλιγχαμ πέρασε στο κύπελλο, αλλά μόνο χάρη το 0-1 με την Γουεστ Χαμ στον επόμενο γύρο). Στους υπόλοιπους 5 γύρους σημειώθηκαν μόνο δύο βαθμοί. Το περασμένο Σάββατο η Γουέστ Χαμ νίκησε 2-0 και 3-1 τη μέτρια Μπράιτον (ο Snodgrass είχε 2 γκολ και ένα ασίστ), αλλά και πάλι έκαναν αρκετά «θαύματα» στην άμυνα, ώστε  οι «γλάροι» να ισοφαρίσουν. Ως αποτέλεσμα, τα «σφυριά» έπεσαν στη ζώνη υποβιβασμού και δεν είναι σίγουρο να καταφέρουν να βγούμε από αυτή.

Προηγούμενοι αγώνες

Στην αρχή της σεζόν η Σίτι κέρδισε 5-0 στο Λονδίνο. Ήταν η 8η συνεχόμενη νίκη των «πολιτών» στις προσωπικές συναντήσεις μεταξύ συλλόγων, και πολλές από αυτές ήταν συντριπτικές.

 

Πρόβλεψη

Οι «πολίτες» είναι θυμωμένοι λόγω ηττών από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Τότεναμ. Αγώνας με την Γουέστ Χαμ στην έδρα τους είναι ωραία ευκαιρία να ξεσκάσουν. Η νέα συντριβή των «σφυριών» είναι κάτι περισσότερο από πραγματικό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με χάντικαπ -2,5 με απόδοση 1,87.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *