The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Γκλάντμπαχ: πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерСити-БоруссияМ-16.03b

Τσάμπιονς Λιγκ – Γύρος 16 – Φάση 2 από 2

Τρίτη, 16 Μαρτίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Puskás Aréna

Το Champions League θα επιστρέψει την Τρίτη, με τους τελευταίους αγώνες του γύρου των 16. Δεν θα έχουν όλα τα ζευγάρια ίντριγκα, συμπεριλαμβανομένης της μονομαχίας μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Γκλάντμπαχ. Θα χτυπήσουν την πόρτα οι Γερμανοί για το τέλος; Η αναλυτική ομάδα του ιστότοπου μας έκανε μια πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 16 Μαρτίου 2021.

Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να κερδίσει ό, τι γίνεται να κερδηθεί αυτή τη σεζόν

Οι «Πολίτες» προτίθενται σαφώς να αποκατασταθούν την περασμένη σεζόν, αποτυχημένη για τα πρότυπά τους. Στην εγχώρια αρένα το λάθος με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν επηρέασε τίποτε. Τώρα το στυλ του συλλόγου έχει αλλάξει, σκοράρει πάλι. Η Γούλβερχαμπτον, για παράδειγμα, έφαγε 4 γκολ, η Σαουθάμπτον 5. Αν και δεν παρατηρείται πλέον η παλαιά σταθερότητα στην άμυνα και, για παράδειγμα, οι «άγιοι», με όλα τα προβλήματά τους, σημείωσαν δύο φορές στο τέρμα του Έντερσον. Ο αγώνας συνεχίζεται και στα δύο κύπελλα, στο League Cup απομένει να παίξουν τον τελικό με την Τότεναμ. Αλλά, φυσικά, η πολυαναμενόμενη ανακάλυψη στο Champions League μοιάζει με το βασικό καθήκον της άνοιξης. Εκεί ο Γκουαρδιόλα όχι μόνο δεν πήρε το Κύπελλο, αλλά δεν ξεπέρασε καν τον προκάτοχό του τον Πελεγκρίνι.

Η Γκλάντμπαχ μπορεί να αποτύχει εντελώς τη σεζόν

Τα “πουλάρια”  υπό τον Marco Rosa είχαν μια υπέροχη περασμένη σεζόν. Κατάφεραν όχι μόνο να ανεβάσουν ρυθμούς, η ομάδα κέρδισε έναν σκληρό αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου για την 4η θέση. Και μετά, το φθινόπωρο, «χτύπησε» και στο Champions League, χωρίς να αφήσει να προκριθούν ούτε η έμπειρη Σαχτάρ Ντόνετσκ ή η Ίντερ με την αστρική της σύνθεση. Αλλά το 2021 έχουν συσσωρευτεί πάρα πολλά προβλήματα. Ο σύλλογος δεν μπόρεσε να αντέξει επιτυχώς το πλούσιο πρόγραμμα και άρχισε να αποτυγχάνει. Και όταν επιβεβαιώθηκαν οι φήμες, και κατέστη σαφές ότι ο τεχνικός το καλοκαίρι, αμέσως μετά το τέλος του πρωταθλήματος, θα μετακόμισε στο Ντόρτμουντ, όλα απλώς διαλύθηκαν. Η Γκλάντμπαχ έχασε στο κύπελλο από το «μαύρο-κίτρινο» ομώνυμο της, στην Μπουντεσλίγκα μετά από μια σειρά αποτυχιών έπεσε στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Και στο Champions League, στην ουσία, το μόνο που μένει είναι να «χτυπήσουν την πόρτα». Έχοντας χάσει στον πρώτο αγώνα με σκορ 0-2, οι Γερμανοί μπορούν να βασίζονται μόνο σε κάποιο είδος θαύματος.

Προηγούμενοι αγώνες

Η μόνη φορά που η Γκλάντμπαχ πέρασε τη Μάντσεστερ Σίτι ήταν το 1979. Το 2015-2016, στο Champions League, οι Βρετανοί κέρδισαν τρεις φορές, με 1 ισοπαλία στο Μενχενγκλάντμπαχ.

Πρόβλεψη

Το παιχνίδι, βασικά, μετατρέπεται σε τυπικότητα, οι αντίπαλοι θα σκεφτούν περισσότερα για τους επόμενους αγώνες στην εγχώρια αρένα. Μην περιμένετε αφθονία γκολ, επιλέξτε «το σύνολο είναι κάτω από 3,5» (απόδοση 1,62).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *