The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Βασιλεία: πρόβλεψη αγώνα

ManchesterCity-Basel-07.03

Τουρνουά:  Τσάμπιονς Λιγκ, Γύρος των 16, φάση 2 από 2

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την επόμενη Τετάρτη στο δεύτερο παιχνίδι των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ η Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα της θα φιλοξενεί την Ελβετική Βασιλεία. Ο πρώτος αγώνας αυτής της αναμέτρησης, η οποία διεξήχθη στις 13 Φεβρουαρίου, έληξε με συντριπτική νίκη των Άγγλων με σκορ 4:0. Οι εταιρείες στοιχημάτων στην επικείμενη συνάντηση θεωρούν τους γηπεδούχους ξεκάθαρο φαβορί του αγώνα, είναι δύσκολο να μην συμφωνήσουμε με αυτό, με δεδομένη την ικανότητα και δυνατότητες των αντιπάλων.

Αποκλείστηκαν από το Κύπελλο

Μετά τον αγώνα στην Ελβετία η Μάντσεστερ Σίτι έπαιξε 3 παιχνίδια. Έχασε στο Κύπελλο από την Γουίγκαν  0:1, ήταν ισχυρότερη στο τελικό Λιγκ Καπ Αγγλίας 3:0 από την Άρσεναλ, νίκησε τους «κανονιέρηδες» στο πρωτάθλημα 3-0 και τη Τσέλσι 1-0. Στην κατάταξη της Premier League μετά από 29 γύρους η Μάντσεστερ Σίτι είναι στην πρώτη θέση, έχει 78 βαθμούς, που είναι 18 περισσότερο από τον πλησιέστερο διώκτη, τη Λίβερπουλ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ακόμα ένα παιχνίδι.

Η δεύτερη στην Ελβετία

Μετά την ήττα από την Μάντσεστερ Σίτι η Βασιλεία απέτυχε στους δύο αγώνες σε εγχώριες διοργανώσεις. Πρώτα, οι “κόκκινο-μπλε” έχασαν στο πρωτάθλημα της Ελβετίας από Σανκτ Γκάλεν 0:2, και στη συνέχεια έχασαν στο Κύπελλο της Ελβετίας από Young Boys. Στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος η Βασιλεία χάνει από τους “γιάνγκ” 11 βαθμούς, αλλά έχει ένα παιχνίδι στο χέρι. Εκτός έδρας η Βασιλεία στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ έπαιξε τρεις συναντήσεις: έχασε 0:3 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ήταν ισχυρότερη από την ΤΣΣΚΑ και την Μπενφίκα.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι σε καλή φόρμα, η ομάδα του Γκουαρδιόλα παίζει εντός έδρας, σχεδόν δεν χάνει γκολ από τους αντιπάλους. Ακόμα και η Τσέλσι είχε ελάχιστη πιθανότητα το Σαββατοκύριακο να σκοράρει στο “Etihad”. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: ξηρή νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με απόδοση 1,81.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *