The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерСити-Атлетико-05.04_cr

Champions League – Προημιτελικός – Φάση 1 από 2

Τρίτη, 5 Απριλίου 2022, 10:00 μ.μ.

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Στις 5 Απριλίου η Μάντσεστερ Σίτι και η Ατλέτικο Μαδρίτης θα δώσουν τον πρώτο τους προημιτελικό αγώνα στο Champions League. Η πρόβλεψη δημοσιεύεται στις σελίδες του πόρου μας.

Οι «πολίτες» κάνουν άλλη μια προσπάθεια να κερδίσουν το τρόπαιο

Η Μάνσιτι μπορεί να θεωρηθεί μια από τις καλύτερες ομάδες των τελευταίων χρόνων, οι «πολίτες» παίζουν χωρίς πτώσεις, δείχνοντας ποδόσφαιρο υψηλής ποιότητας. Μόνο το Champions League δεν μπορούν να κερδίσουν με τίποτα, την περασμένη σεζόν έφτασαν ακόμη και στον τελικό, αλλά έχασαν από την Τσέλσι. Τώρα οι παίκτες του Γκουαρδιόλα παλεύουν για τον τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ, η ομάδα οδηγεί το πρωτάθλημα, αλλά η Λίβερπουλ είναι ένα βαθμό πίσω. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε 2-0 την Μπέρνλι στον τελευταίο γύρο. Ο σύλλογος εξακολουθεί να παλεύει για το Κύπελλο Αγγλίας, όπου θα αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ στα ημιτελικά. Δύο παίκτες δεν θα μπορούν να παίξουν στην επερχόμενη συνάντηση λόγω τραυματισμών.

Υπερέμπειροι «στρωματάδες»

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν εντυπωσιάζει αυτή τη σεζόν, αλλά αποτελεί μεγάλη απειλή. Στο τελευταίο στάδιο η ομάδα κατάφερε να νικήσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1:1 εντός και 1:0 εκτός έδρας, τώρα η ομάδα θα πραγματοποιήσει μια δεύτερη επίσκεψη σε αυτήν την πόλη. Στο πρωτάθλημα οι παίκτες του Σιμεόνε δεν παλεύουν για τον τίτλο, καταλαμβάνοντας μόλις την τέταρτη θέση, αλλά στο Champions League μπορούν ακόμα να κάνουν φασαρία. Η Ατλέτικο Μαδρίτης κέρδισε εντός έδρας την Αλαβές στον τελευταίο της αγώνα στη La Liga με σκορ 4-1. Η ομάδα έχει αποκτήσει καλό ρυθμό και είναι σε θέση να αντισταθεί σε έναν τόσο δυνατό αντίπαλο. Ο σύλλογος έχει τρεις απώλειες προσωπικού πριν από αυτή τη μάχη.

Πρόβλεψη

Και οι δύο σύλλογοι είναι διάσημοι στην Ευρώπη, αλλά δεν έχουν παίξει ποτέ μεταξύ τους. Το πλεονέκτημα εδώ δίνεται στους «πολίτες», αν και ως προς το στυλ τους, η Ατλέτικο είναι ένας εξαιρετικά άβολος αντίπαλος για τη Μάνσιτι. Οι παίκτες του Γκουαρδιόλα δεν θα πάρουν τον επιθυμητό χώρο εδώ, θα πρέπει να ξεπεράσουν τη δυνατή άμυνα. Θεωρούμε ελκυστικό το στοίχημα στο under 2,5 με απόδοση 2,13.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *