The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Έβερτον: πρόβλεψη για τον αγώνα την 1 Ιανουαρίου 2020

ManchesterCity-Everton-01.01b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τετάρτη, 1 Ιανουαρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Στην Αγγλία αργότερα από όλους όσους ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα του 2019. Και εδώ νωρίτερα απ’ όλους θα ξεκινήσουν το νέο ημερολογιακό έτος με κανονικούς αγώνες. Στο Foggy Albion, αμέσως μετά το νέο έτος, ξεκινάει ο 21ος γύρος, συμπεριλαμβανομένης της συνάντησης Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Έβερτον. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα εναντίον Αντσελότι: Ποιος από τους πρώην τεχνικούς της Μπάγερν Μονάχου θα είναι ισχυρότερος; Έχουμε προετοιμάσει ήδη την πρόβλεψη για έναν από τους αγώνες την 1η Ιανουαρίου 2020

Η Μάντσεστερ Σίτι στην ουσία έβγαλε λευκή σημαία

Οι «κάτοικοι» δύο φορές στη σειρά έγιναν πρωταθλητές του Foggy Albion. Αλλά αυτό το τουρνουά, φαίνεται, απλά δεν ανέχεται τη μακροχρόνια κυριαρχία. Και η εποχή της τρέχουσας έκδοσης της ενδεκάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα φαίνεται ήδη να είναι στο παρελθόν. Έχουν ήδη χάσει περισσότερους βαθμούς για τον 1ο γύρο από ό, τι για ολόκληρη την περασμένη σεζόν. Επιπλέον, η πρωταθλήτρια της χώρας δεν κέρδισε σε εκείνους τους αγώνες όπου υπήρχε ανεπιφύλακτο φαβορί – με τ Νόριτς, τη Νιουκάστλ… Επίσης, η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να χάσει από την Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι, ενώ η Γουόλβερχαμπτον νίκησε τους «κάτοικους» δύο φορές. Στις 27 Δεκεμβρίου δεν βοήθησε ακόμη και το γεγονός ότι ο σύλλογος κέρδιζε 2-0, ως αποτέλεσμα νίκησαν οι «λύκοι» με σκορ 3-2, σκοράροντας στο 82ο και 89ο λεπτό. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι οι παίκτες του Γκουαρδιόλα δε θα αγωνιστούν στα ματς, με τον Zinchenko που επέστρεψε στη βάση, κατάφεραν να αντιμετωπίσουν με σθένος την ισχυρή Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Η Έβερτον έχει ήδη επιστρέψει στην κορυφή-10 της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Τα «ζαχαρωτά» υπό Αντσελότι δείχνουν εκατό τοις εκατό στατιστικά στοιχεία. Ο Ιταλός έκανε το ντεμπούτο του με το γεγονός ότι η νέα του ομάδα συμπίεσε την Μπέρνλεϊ. Ενώ στις 28 Δεκεμβρίου κατάφερε να νικήσει και τη Νιούκασλ Γιουνάιτεντ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Calvert-Lewin σκόραρε και τα 3 γκολ. Ο Κάρλο, ο οποίος εργάστηκε ως προπονητής με τον Andriy Shevchenko και μια σειρά άλλων σούπερ-φόρβαρντ, έχει ήδη πει πολλά συγχαρητήρια στο Ντόμινικ. Αλλά θυμόμαστε ότι η ομάδα από το Λίβερπουλ άρχισε να κερδίζει ρυθμούς ακόμη και πριν λάβει το νέο μόνιμο τεχνικό, η απόλυση του αποτυχημένου Μάρκο Σίλβα μετά από 2-5 στο ντέρμπι ήταν αρκετή. Ήδη με τον Duncan Ferguson ως «ασκούντα καθήκοντα» η ομάδα από το «Goodison» δεν έχασε (χωρίς να λάβουμε υπόψη τον αποκλεισμό μετά τα πέναλτι από το Λιγκ Καπ από τη Λέστερ) για ήδη 4 αγώνες. Ενώ  οι αντίπαλοι έμοιαζαν να είναι κάποια ετυμηγορία, εκτός από τις «αλεπούδες», υπήρχαν η Τσέλσι (νικήθηκε), η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Άρσεναλ.

Προηγούμενοι αγώνες

Στις 28 Σεπτεμβρίου η Σίτι κέρδισε στην έδρα του αντιπάλου με σκορ 3-1. Αυτή είναι η 4η συνεχόμενη νίκη των «κατοίκων», και κέρδιζαν πάντα με διαφορά 2 γκολ.

Πρόβλεψη

Ο Αντσελότι είναι έμπειρος τεχνικός και καταλαβαίνει ότι η ισοπαλία θα είναι ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Το βασικό είναι να του φτάσει ο χρόνος να εκπαιδεύσει τα «ζαχαρωτά» του να αντιστέκονται στα αστέρια της Σίτι, δημιουργώντας άμυνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3,5 με απόδοση 1,91.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *