The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Άρσεναλ: προγνωστικά για στοίχημα

МанчестерСити-Арсенал-28.08

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 28 Αύγουστος 2021, 2:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Ο τρίτος γύρος της Πρέμιερ Λιγκ θα μας χαρίσει μια σειρά από συναρπαστικές αναμετρήσεις, προσφέρουμε την αποκλειστική πρόβλεψή μας για τον αγώνα Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ. Θα μπορέσουν οι «κανονιέρηδες» να πετύχουν τους πρώτους βαθμούς;

Οι «πολίτες» σκοπεύουν να αγωνιστούν ξανά για όλα τα τρόπαια

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι πάντα έτοιμη να κερδίσει, ανεξάρτητα από το επίπεδο του αντιπάλου και του τουρνουά. Ο σύλλογος έχει ήδη χάσει την ευκαιρία να πάρει ένα τρόπαιο, χάνοντας στη μάχη για το Σούπερ Καπ FA από τη Λέστερ με σκορ 0:1. Το ίδιο απογοητευτικό αποτέλεσμα καταγράφηκε στον πρώτο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ, όταν τα παιδιά του Γκουαρδιόλα έχασαν εκτός έδρας από την Τότεναμ. Στον δεύτερο γύρο οι «πολίτες» νίκησαν συντριπτικά τη Νόργουιτς εντός έδρας με σκορ 5:0. Το ξεκίνημα της σεζόν αποδείχθηκε αδύναμο, αλλά η Σίτι παραμένει ένας από τους βασικούς διεκδικητές τίτλου του πρωταθλήματος. Τρεις παίκτες δεν θα παίξουν λόγω τραυματισμών, συμπεριλαμβανομένων των Φόντεν και Ντε Μπρούιν, αν και ο τελευταίος εξακολουθεί να είναι υπό αμφισβήτηση.

Οι «κανονιέρηδες» αποτυγχάνουν στην αρχή

Η Άρσεναλ έχασε άσχημα δύο εναρκτήριους αγώνες με το ίδιο σκορ 0:2. Και οι δύο αγώνες ήταν ντέρμπι του Λονδίνου, πρώτα εναντίον της Μπράντφορντ και στη συνέχεια της Τσέλσι. Ιδιαίτερα αβοήθητοι φαίνονταν στη μάχη εναντίον των «αριστοκρατών». Αυτή την εβδομάδα η ομάδα έπαιξε στο Λιγκ Καπ, όπου κατάφερε να νικήσει συντριπτικά τη δύσκολη Γουέστ Μπρομ – 6:0. Μια τέτοια μονομαχία θα πρέπει να γίνει ένα είδος ανατάραξης για τους παίκτες του Αρτέτα. Με αυτόν τον ρυθμό, ο τεχνικός των Λονδρέζων θα μείνει γρήγορα χωρίς δουλειά. Επτά παίκτες δεν θα μπορούν να βοηθήσουν τον σύλλογο για διάφορους λόγους.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι «πολίτες» νίκησαν την Άρσεναλ στις 10 από τις τελευταίες 11 συναντήσεις τους, μια απόδειξη της κυριαρχίας της Μάνσιτι. Την περασμένη σεζόν, οι αντίπαλοι συναντήθηκαν τρεις φορές, στο πλαίσιο της Πρέμιερ Λιγκ οι τύποι του  Γκουαρδιόλα κέρδισαν δύο φορές με το ίδιο σκορ 1:0. Μια άλλη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα προημιτελικά του League Cup, όπου οι «πολίτες» κέρδισαν με σκορ 4:1.

Πρόβλεψη

Η κίνηση των αποδόσεων υποδεικνύει ότι η πλειοψηφία των λάτρων του στοιχήματος πιστεύουν στην επιτυχία των γηπεδούχων, κάτι που φαίνεται αρκετά λογικό. Θα είμαστε πάλι μάρτυρες της αναμέτρησης μεταξύ του Γκουαρδιόλα και του πρώην βοηθού του Αρτέτα. Ψυχολογικά η Άρσεναλ είναι σαφώς πιο αδύναμη τώρα, αν και οι «κανονιέρηδες» δεν πρέπει να υποτιμούνται. Πιστεύουμε ότι ο σύλλογος είναι ικανός να μας χαρίσει αποτελεσματικό ποδόσφαιρο, στοιχηματίζουμε στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *