The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Άρσεναλ: προγνωστικά για τον αγώνα

МанчестерСити-Арсенал-27.01

Κύπελλο Αγγλίας – Τέταρτος γύρος
Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023, 10:00 μ.μ.
Etihad Stadium
Η Παρασκευή δεν θα είναι πλούσια σε ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις, το κεντρικό γεγονός της ημέρας είναι σίγουρα η μάχη Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ, την πρόγνωση για τον αγώνα ετοίμασαν οι ειδικοί μας. Οι σύλλογοι θα παίξουν μεταξύ τους στους 32 του Κυπέλλου Αγγλίας.
Οι «πολίτες» θα προσπαθήσουν να δείξουν ποιος είναι αρχηγός
Η Μάντσεστερ Σίτι δεν είναι τόσο σταθερή όσο όλοι συνηθίζουν να νομίζουν, ο σύλλογος αποκλείστηκε από το Λιγκ Καπ, εξάλλου είναι δεύτερη στο πρωτάθλημα, με σημαντική διαφορά πίσω από τον ηγέτη. Κι όμως, οι «πολίτες» δείχνουν το ποδόσφαιρό τους, ακόμη και τώρα θεωρούνται πραγματικοί διεκδικητές του τίτλου πρωταθλήματος. Ο Χάαλαντ έχει απίστευτα στατιστικά, έχει ήδη πετύχει 25 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ και στον τελευταίο γύρο κόντρα στη Γουλβς πέτυχε χατ-τρικ και η Μάνσιτι πανηγύρισε τη νίκη με σκορ 3-0. Αυτή η συνάντηση κυπέλλου είναι πολύ σημαντική ψυχολογικά, οι «πολίτες» προσπαθούν να αποδείξουν ότι είναι ακόμα οι βασικοί στην «ομιχλώδη Αλβιόνα».
Οι «κανονιέρηδες» είναι καλοί αυτή τη σεζόν
Η Άρσεναλ έχει εκπλήξει πολλούς και συνεχίζει να το κάνει, όλοι περίμεναν ότι οι Λονδρέζοι θα παλέψουν για το top-4, αλλά η ομάδα έχει ξεκάθαρα ανεβάσει τον στόχο, οπότε παλεύει για τον τίτλο στο πρωτάθλημα. Οι «κανονιέρηδες» προηγούνται με 5 βαθμούς διαφορά στην Πρέμιερ Λιγκ, με ένα παιχνίδι στο χέρι, δείχνουν πολύ δυνατοί. Στον τελευταίο γύρο οι παίκτες του Αρτέτα νίκησαν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εντός έδρας 3:2, κατάφεραν να αρπάξουν τη νίκη μόνο στο τέλος, αλλά η ομάδα το άξιζε, ο Νκετία σημείωσε διπλό. Με φόντο του αγώνα για το πρωτάθλημα, το Κύπελλο Αγγλίας δεν είναι τόσο σημαντικό, το κύριο πράγμα εδώ είναι να αποθαρρύνουν τον κύριο ανταγωνιστή Μάνσιτι.
Προσωπικές συναντήσεις
Οι αντίπαλοι την περασμένη σεζόν συναντήθηκαν δύο φορές, και οι δύο συναντήσεις κερδήθηκαν από τους «πολίτες» – 5:0 εντός έδρας και 2:1 εντός.
Πρόβλεψη
Θα συναντηθούν δύο πιο κυρίαρχες ομάδες στην Αγγλία τη φετινή σεζόν, οπότε αυτό το ματς είναι σίγουρα κάτι που πρέπει να δείτε. Οι γηπεδούχοι θεωρούνται τα φαβορί αυτού του ζευγαριού, ωστόσο, δεν είναι εύκολο να ξεπεράσει κανείς τη σημερινή Άρσεναλ. Θα έχει επίσης ενδιαφέρον να δούμε την αντιπαράθεση του Γκουαρδιόλα με τον πρώην βοηθό του Αρτέτα. Υπενθυμίζουμε ότι σε περίπτωση ισοπαλίας προβλέπεται επανάληψη. Ποντάρουμε στην ανταλλαγή τερμάτων σε αυτή την αναμέτρηση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *