The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Τότεναμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерЮнайтед-Тоттенхэм-19.10

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022, 10:15 μ.μ.

Ολντ Τράφορντ

Οι άμεσοι διεκδικητές της ζώνης του Champions League Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ θα τακτοποιήσουν τα πράγματα στον αγώνα της δωδέκατης αγωνιστικής της Premier League.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Πέμπτη θέση, 16 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 13:15 είναι οι σημερινοί δείκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που έχει συνέλθει εδώ και καιρό από δύο ήττες στο ξεκίνημα. Στο ορατό παρελθόν, οι Κόκκινοι Διάβολοι κέρδισαν τη Λέστερ με 1-0, την Άρσεναλ με 3-1 και την Έβερτον με 3-1, σημείωσαν 0-0 με τη Νιούκασλ Γιουνάιτεντ, καθώς έχασαν με σκορ 3-6 από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Τότεναμ

Σε παρόμοιο χρονικό διάστημα, η Τότεναμ σημείωσε νίκες επί των Φούλαμ (2:1), Λέστερ (6:2), Μπράιτον (1:0) και Έβερτον (2:0), οι οποίες αντικαταστάθηκαν από την ήττα με σκορ 1:3 από την Άρσεναλ. Παρά ταύτα, οι Σπερς έφτασαν στην τρίτη θέση με 22 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 22:10.

Πρόβλεψη

Στην τρέχουσα εκστρατεία, η Τότεναμ φαίνεται υπέροχη με φόντο τις μεσαίες ομάδες και τους αουτσάιντερ, αλλά με τις κορυφαίες ομάδες, τις περισσότερες φορές χάνει βαθμούς. Δεν θα εκπλαγώ αν, με την ενεργή υποστήριξη των κερκίδων, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σημειώσει τουλάχιστον ισοπαλία εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με χάντικαπ 0 και απόδοση 1,8.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *