The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Τσέλσι: πρόβλεψη για τον αγώνα

ManchesterUnited-Chelsea-25.02

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Old Trafford, Μάντσεστερ

Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018, 4:05 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας του 28ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα είναι η αναμέτρηση ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τσέλσι. Και οι δύο ομάδες αγωνίζονται σκληρά για την τελική πρόκριση στο TOP-3, επιπλέον, μην ξεχνάτε ότι ο Κόντε και ο Μουρίνιο είναι τώρα σχεδόν εχθροί και η σχέση των προπονητών μόνο ενισχύει το ενδιαφέρον για αυτό το παιχνίδι.

Δεύτεροι

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα μέσα της εβδομάδας πραγματοποίησε τον εκτός έδρας αγώνα του Champions League ενάντια στη Σεβίλλη και έπαιξε στο 0:0, που ήταν εντελώς ικανοποιητικό για τον Μουρίνιο. Στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στη δεύτερη θέση, η ομάδα έχει 56 βαθμούς στο ενεργητικό, δηλαδή 16 βαθμούς λιγότερο από την κορυφαία Μάντσεστερ Σίτι. Από κάτω τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πιέζουν η Λίβερπουλ, η Τσέλσι και η Τότεναμ. Στην έδρα της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Πρέμιερ Λιγκ έπαιξε 13 αγώνες, στους οποίους σημείωσε +10 =2 -1, η διαφορά τερμάτων είναι 29:5.

Τέταρτοι

Η Τσέλσι πέτυχε 53 βαθμούς μετά από 27 αγώνες στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας αυτή τη σεζόν, οι “μπλε” είναι τρεις βαθμούς πίσω από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη δεύτερη θέση. Μεσοβδόμαδα οι “αριστοκράτες” έπαιξαν στο Stamford Bridge με την Μπαρτσελόνα, πρώτοι σημείωσαν γκολ, αλλά δεν μπόρεσαν να κρατήσουν τη νίκη, χάνοντας από τον Μέσι. Εκτός έδρας η Τσέλσι στην Πρέμιερ Λιγκ  έπαιξε 13 παιχνίδια, στα οποία σημείωσε +7 =3 -3, η διαφορά τερμάτων είναι 25:13.

Πρόβλεψη

Οι στατιστικές δείχνουν ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τσέλσι είναι οι ομάδες του «πάτους», αντίστοιχα, από τον αγώνα μεταξύ αυτών των αντιπάλων δεν πρέπει να περιμένετε μεγάλο αριθμό στόχων. Μπορεί να συμβεί το εξής, όποια ομάδα σκοράρει πρώτη θα κερδίσει την επόμενη Κυριακή. Σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στο σύνολο κάτω φαίνεται αρκετά καλό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: σύνολο κάτω από 3,0 με απόδοση 1,91.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *