The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Σερίφ: πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерЮнайтед-Шериф-27.10

Γιουρόπα Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Δ – Αγωνιστική 5/6

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Ολντ Τράφορντ

Αυτή τη φορά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε χωρίς Champions League. Λόγω των κακών αποτελεσμάτων στο παρελθόν στην Πρέμιερ Λιγκ, οι παίκτες του Χαγκ συμμετέχουν μόνο στο Γιουρόπα Λιγκ. Και την Πέμπτη, στο πλαίσιο του 5ου γύρου, θα φιλοξενήσουν τη Σερίφ στο Ολντ Τράφορντ. Σε τι μπορούν να βασιστούν οι Μολδαβοί; Το αναλυτικό τμήμα του site παρουσίασε τη δική του πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 27 Οκτωβρίου 2022.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περιορίζεται σε ελάχιστη προσοχή στο τουρνουά μέχρι στιγμής

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» απέτυχαν την περασμένη σεζόν, τερμάτισαν εκτός της πρώτης τετράδας. Αλλά, φυσικά, το κύριο καθήκον για τον Eric ten Hag είναι να επιστρέψει στην τετράδα των ηγετών. Και εκεί, φυσικά, οι «Μανκούνιοι» έχουν αρκετά προβλήματα, ο αγώνας είναι εξαιρετικά δύσκολος. Σε αυτό το πλαίσιο, στο Γιουρόπα Λιγκ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρέχει εξάσκηση σε ντε φάκτο εφέδρους, αυτούς που στερούνται αγωνιστικής πρακτικής στην εγχώρια αρένα. Άλλο θέμα είναι ότι σε ένα τέτοιο κλιπ υπάρχουν αρκετά αστέρια με επικεφαλής τον Ρονάλντο. Αυτή η εκδοχή της ομάδας έχασε εντός έδρας από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, αλλά με ονομαστικά αουτσάιντερ, και με τη Σερίφ, και με την Ομόνοια, σημείωσαν μόνο νίκες.

Η Σερίφ σαφώς δεν αντέχει τη σύγκριση με τον εαυτό της του 2021.

Οι «κιτρινόμαυροι» την τελευταία σεζόν έχουν ανεβάσει κατακόρυφα τον «πήχη των προσδοκιών». Αποδείχθηκε ότι για πρώτη φορά στην ιστορία μπήκαν στη φάση των ομίλων του Champions League. Τότε οι παίκτες του Vernydub μπόρεσαν να νικήσουν τη Σαχτάρ, ακόμη και τη Ρεάλ Μαδρίτης, και, από την 3η θέση, πέρασαν στα πλέι οφ, ακόμα κι αν ήταν το Europa League. Τώρα, ήδη υπό τον Τόμας, δεν κατάφεραν να προκριθούν. Και στον όμιλο ενός πιο απλού Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, ήταν αρχικά δύσκολο, γιατί οι Μολδαβοί μπήκαν στην παρέα των Ισπανών και των Βρετανών. Έμεινε μόνο να εκδικηθούν την 3η θέση με την Ομόνοια, κατάφεραν να την κερδίσουν στον 1ο γύρο και πώς: 3-0 εντός έδρας. Στη συνέχεια όμως με τα φαβορί η Σερίφ δεν έδειξε κάτι, σημειώνοντας 3 «στεγνές» ήττες. Από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε 0-2 εντός έδρας, με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ σημείωσε 0-5 μετά από δυο αγώνες.

Προηγούμενοι αγώνες

Πιο συγκεκριμένα, μοναδικός αγώνας, όλοι καταλαβαίνουν ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι απλά σε διαφορετικά επίπεδα με την Σερίφ. Δεν είναι λοιπόν περίεργο που τον Σεπτέμβριο ο Άγγλος μεγαλοπρεπής έφτασε στη Μολδαβία για πρώτη φορά.

Πρόβλεψη

Φυσικά, δεν θα είναι πιο δύσκολα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εντός έδρας από ό,τι ήταν εκτός έδρας με τον Σερίφ. Πρέπει όμως να εξοικονομήσει ενέργεια για τους αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ, γι’ αυτό σας προτείνουμε να στοιχηματίσετε στο «σύνολο είναι κάτω από 3,5» με απόδοση 1,61.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *