The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Σεβίλλη: πρόβλεψη για τον αγώνα

ManchesterUnited-Sevilla-13.03

ΟΥΕΦΑ Τσαμπιονς Λιγκ, γύρος των 16 – φάση 2 από 2

Ολντ Τράφορντ

Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την επόμενη Τρίτη θα διεξαχθούν δύο δεύτεροι ποδοσφαιρικοί αγώνες των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, ένας από τους οποίους θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σεβίλλη. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι είναι στο πλευρό των Μανκούνιων, οι οποίοι στις τελευταίες εβδομάδες κατάφεραν να επιτύχουν μια σειρά από σημαντικές νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ. Με τη σειρά της η ίδια η Σεβίλλη το προηγούμενο Σαββατοκύριακο έχασε τη σημαντικότερη αναμέτρηση στο πλαίσιο της Πριμέρα και πηγαίνει στο Foggy Albion σε κακή διάθεση.

Δεύτεροι στην Πρέμιερ Λιγκ

Ο πρώτος αγώνας που πραγματοποιήθηκε στο «Πιθχουάν» έληξε με ισοπαλία 0:0. Ο Ζοζέ Μουρίνιο πριν από το παιχνίδι δεν έκρυβε ότι, αν καταφέρουν να παίξουν ισοπαλία, ειδικά παραγωγική, θα είναι ευτυχισμένος. Η ισοπαλία συνέβη, αλλά λευκή. Τώρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την επόμενη Τρίτη είναι επιθυμητό να κρατήσει την εστία ανέπαφη. Στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά από 30 γύρους, βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 65 βαθμούς στο ενεργητικό.

Πέμπτοι στην Πριμέρα

Η Σεβίλλη το περασμένο Σάββατο έχασε εντός έδρας από τη Βαλένθια, και τώρα οι πιθανότητες να μπει στο top-4 της Πριμέρα τείνουν στο μηδέν, επειδή το χάντικαπ μεταξύ των ανταγωνιστών έχει φτάσει τους 11 βαθμούς 10 γύρους πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό το γεγονός, η προτεραιότητα της ομάδας του Montella είναι στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι πολύ σημαντικό να σκοράρει στον αντίπαλο, γιατί τότε οι «διάβολοι» θα πρέπει να απαντήσουν τουλάχιστον με δύο γκολ.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίζει αρκετά καλά στην άμυνα, αλλά στους τρεις τελευταίους αγώνες οι «διάβολοι» έχαναν πάντα γκολ στην εστία τους, συμπεριλαμβανομένων δύο φορών από την Κρίσταλ Πάλας. Η Σεβίλλη έχει μια πολύ καλή γραμμή επίθεσης, η οποία μπορεί να στενοχωρήσει τον De Gea, και πολλές φορές κιόλας. Σε αυτό το ζευγάρι μπορείτε να δοκιμάσετε να ποντάρετε στο ατομικό σύνολο των φιλοξενουμένων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: ατομικό σύνολο της Σεβίλλη πάνω από 0,5 με απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *