The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Σαουθάμπτον: πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерЮнайтед-Саутгемптон-02.02b

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας   

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2021, 10:15 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Μάντσεστερ. Στάδιο Old Trafford

Ο 22ος γύρος του αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σαουθάμπτον έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τρίτη.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Νίκες 1:0 επί της Μπέρνλι και 2:1 επί της Φούλαμ, ισοπαλίες 0:0 με τη Λίβερπουλ και 0:0 με την Άρσεναλ, καθώς και ήττα 1:2 από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – το τελευταίο κομμάτι της σεζόν αποδείχθηκε πολύ δύσκολο για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, έχει ακόμα υψηλή δεύτερη θέση με 41 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 37:27.

Σαουθάμπτον

Ενώ η Σαουθάμπτον, μετά από επιτυχημένα παιχνίδια με τη Γουέστ Χαμ (0:0) και τη Λίβερπουλ (1:0), κατάφερε να χάσει τρεις φορές στη σειρά – 0:2 από την Λέστερ, 1:3 από την Άρσεναλ και 0:1 από την Άστον Βίλα. Σε αυτό το ρυθμό οι Άγιοι έχουν μετατραπεί από τον υποψήφιο για τον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό σε μία μεσαία ομάδα. Έχοντας συγκεντρώσει 29 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 27:25, καταλαμβάνουν την 11η θέση.

Πρόβλεψη

Κατά την άποψή μου, οι πιθανότητες επιτυχίας των γηπεδούχων σε αυτή τη συνάντηση θεωρούνται πολύ καλές. Όπως κι να ‘χει, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει να αγωνίζεται για την ηγεσία, ενώ η Σαουθάμπτον βρέθηκε σε περίοδο αποτυχιών. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *