The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

ManchesterUnited-RealMadrid-01.08

Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητριών

“Hard Rock Stadium”, Miami Gardens

Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2018, 3:05 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητριών η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Μαϊάμι θα αγωνιστεί με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αμέσως θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στο γεγονός ότι οι Βρετανοί θα παίξουν ήδη το τρίτο τους αγώνα στο τρέχοντα τουρνουά, ενώ οι Μαδριλένιοι μόλις αρχίζουν να προετοιμάζονται για τη σεζόν, έτσι ώστε η τρέχουσα αγωνιστική κατάσταση των αντιπάλων είναι δύσκολο να συγκριθεί, αλλά παρά το γεγονός αυτό οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τον ισπανικό μεγιστάνα ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης.

Πέμπτος αγώνας

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πραγματοποίησε τον πρώτο αγώνα στο αμερικανικό έδαφος στις 20 Ιουλίου, δηλαδή οι “διάβολοι” έχουν ήδη προλάβει να προσαρμοστούν πλήρως στις τοπικές συνθήκες. Πρώτα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπαιξε δύο αγώνες με ομάδες από τον Νέο Κόσμο, με τη Μεξικάνικη Αμέρικα και τη Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς, και οι δύο συναντήσεις έληξαν με ισοπαλία. Στο πλαίσιο του Διεθνούς Κυπέλλου Πρωταθλητριών η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε στα πέναλτι την Μίλαν μετά από ισοπαλία 1:1, αλλά έχασε από την Λίβερπουλ 1:4.

Αλλαγές

Η Ρεάλ Μαδρίτης έρχεται στην επόμενη σεζόν με σοβαρές αλλαγές. Το στρατόπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης άφησαν ο Ζιντάν και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Δεν μπορούμε να πούμε ότι το σύλλογο της Μαδρίτης περιμένει επανάσταση, αλλά θα γίνουν αρκετές αλλαγές, θα εμφανιστεί νέος ηγέτης στις «μαρέγκες», ο οποίος θα πρέπει να οδηγεί την ομάδα του στην ευρωπαϊκή και παγκόσμια κορυφές.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε από τη Λίβερπουλ 1:4, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι “διάβολοι” θα χάσουν και από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε αγωνιστική κατάσταση ξεπερνά σημαντικά τον μελλοντικό της αντίπαλο, και αυτό σίγουρα θα φέρει στη βρετανική ομάδα επιτυχία στο επερχόμενο παιχνίδι. Σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στο αουτσάιντερ έχει νόημα. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε χρόνο να προσαρμοστεί στις ΗΠΑ, ενώ για τη Ρεάλ αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι στο γύρο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,48.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *