The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Ρεάλ Σοσιεδάδ: πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерЮнайтед-РеалСосьедад-25.02b

Γιουρόπα Λιγκ – Γύρος των 32 – Φάση 2 από 2

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021, 10:00 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Ολντ Τράφορντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα επιστρέψει στο γήπεδο την Πέμπτη. Θα έχει εντός έδρας αγώνα με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Η Αγγλία και η Ισπανία περιμένουν αυτήν την αναμέτρηση για πολύ καιρό, αλλά στην πραγματικότητα όλα αποφασίστηκαν την περασμένη εβδομάδα στο Τορίνο. Ποιο θα είναι το δεύτερο παιχνίδι μετά τη συντριπτική ήττα 4:0;

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να χρησιμοποιήσει συνάντηση για βελτίωση νέων και δεύτερων

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έπεσαν στο Europa League αφού κατάφεραν να χάσουν όλο το προβάδισμά τους στο Champions League και άφησαν στην 1-2 θέση την ΠΣΖ με την ΡΜ Λειψίας. Σε έναν λιγότερο δυνατό ευρωπαϊκό διαγωνισμό ο σύλλογος από το Foggy Albion έγινε αμέσως ένας από τους φαβορί. Και το επιβεβαίωσε αμέσως με μια εύκολη νίκη επί ενός φαινομενικά όχι του απλούστερου αντιπάλου. Τώρα ο Σόλσκιερ μπορεί άνετα να σκεφτεί μόνο την Premier League, όπου υπάρχει αγώνας, αν όχι για την 1η, αλλά για τη 2η θέση. Όσο για το δεύτερο αγώνα, μπορεί να βγάλει αυτούς που αντικειμενικά στερούνται αγωνιστικού χρόνου αυτή τη σεζόν. Υπήρχαν οι Henderson, Bailly, James. Θα παραμείνουν, αλλά οι Maguire, Brun Fernandes και Rashford θα πρέπει να ξεκουραστούν.

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ μπορεί να τελειώσει τη σεζόν σε μειωμένες στροφές

Οι «Churri-urdin» τον Φεβρουάριο άρχισε επιτέλους να δείχνει καλό ποδόσφαιρο στην Πριμέρα Ντιβισιόν. 4-0 με την Αλάβες ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για τους Ισπανούς. Αλλά ίσως είναι πολύ αργά, αφού είχε κερδίσει μόνο 1 αγώνα από τους 11 στη La Liga στο παρελθόν, με 4 ήττες; Ναι, ο σύλλογος από το Σαν Σεμπαστιάν είναι 5ος και δεν κρίσιμα πίσω από την Μπαρτσελόνα με τη Σεβίλλη. Αλλά εκείνες έχουν από ένα παιχνίδι στο αποθεματικό, οπότε είναι απίθανο να μιλάμε για έναν πραγματικό αγώνα για την 4η θέση (και, το πιο σημαντικό, εισιτήριο στο Champions League). Επιπλέον, οι παίκτες του Imanol Alguasil έχασαν στο Σούπερ Καπ από τον πρώτο τους αντίπαλο, την Μπαρτσελόνα, και στο κύπελλο αποκλείστηκαν από την Μπέτις πριν από ένα μήνα. Φαίνεται ότι όλα οδηγούσαν στο γεγονός ότι η Ρεάλ Σοσιεδάδ θα πολεμούσε, πρώτα απ’ όλα, στο Europa League. Αλλά στο Τορίνο, οι Βρετανοί απλώς κατέστρεψαν τους αντιπάλους τους με σκορ 4-0 την περασμένη εβδομάδα.

Προηγούμενοι αγώνες

Πριν από την τρέχουσα μονομαχία, οι σύλλογοι συναντήθηκαν μόνο μία φορά, κάτι που είναι αξιοσημείωτο, ακριβώς στο Champions League. Στη φάση των ομίλων το 2013 σημειώθηκαν 1-0 στο Ολντ Τράφορντ και 0-0 στην Ισπανία.

Πρόβλεψη

Μετά το 4-0 στον πρώτο αγώνα, είναι δύσκολο να μιλήσουμε για έναν πραγματικό αγώνα για την πρόκριση στους 16. Οπότε μπορείτε απλά να παίξετε για δική σας ευχαρίστηση. Στοιχηματίζουμε στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,77.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *