The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Νότιγχαμ Φόρεστ: προγνωστικά για τον αγώνα

MANCHESTER, ENGLAND - DECEMBER 27: Anthony Martial of Manchester United (obscured) celebrates with Casemiro and team mates after scoring their side's second goal during the Premier League match between Manchester United and Nottingham Forest at Old Trafford on December 27, 2022 in Manchester, England. (Photo by Naomi Baker/Getty Images)

Λιγκ Καπ Αγγλίας – Ημιτελικός – Φάση 2 από 2
Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2023, 10:00 μ.μ.
Ολντ Τράφορντ
Ο επαναληπτικός των προημιτελικών του Λιγκ Καπ Αγγλίας μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νότιγχαμ Φόρεστ θα διεξαχθεί αυτή την Τετάρτη.
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Δύο συνεχόμενες αστοχίες με Κρίσταλ Πάλας (1:1) και Άρσεναλ (2:3) έριξαν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην τέταρτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά γενικά οι Κόκκινοι Διάβολοι δείχνουν πολύ ποιοτικό ποδόσφαιρο και προοδεύουν κάθε μήνα. Να θυμίσω ότι στο Λιγκ Καπ νίκησαν στη σειρά τους Άστον Βίλα (4:2), Μπέρνλι (2:0) και Τσάρλτον (3:0).
Νότιγχαμ Φόρεστ
Επιστρέφοντας στην ελίτ του αγγλικού ποδοσφαίρου, η Νότιγχαμ Φόρεστ έφτασε απροσδόκητα στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ, διώχνοντας από το δρόμο της τους Γκρίμσμπι (3:0), Τότεναμ (2:0), Μπλάκμπερν (4:1) και Γουλβς (2:1). Και μετά από ένα καταστροφικό ξεκίνημα στην Πρέμιερ Λιγκ, οι Foresters κατάφεραν να ανέβουν στην αποδεκτή δέκατη τρίτη θέση και να αναπνέουν με ανακούφιση για τις επόμενες εβδομάδες.
Πρόβλεψη
Πριν από μια εβδομάδα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με σκορ 3:0, κάτι που έκρινε ουσιαστικά την τύχη αυτής της αναμέτρησης. Είμαι σίγουρος ότι στον εντός έδρας αγώνα οι Κόκκινοι Διάβολοι θα προσπαθήσουν για άλλη μια φορά να επιβεβαιώσουν την ιδιότητά τους ως φαβορί, αλλά με ένα πιο μέτριο τελικό πλεονέκτημα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 1-2 γκολ και απόδοση 2,1.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *