The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Νιουκάσλ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα 26 Δεκεμβρίου 2019

ManchesterUnited-NewcastleUnited-26.12b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου 2019, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Old Trafford

Στο πλαίσιο του 19ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αντιμετωπίσει τη Νιουκάστλ Γιουνάιτεντ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 26/12/2019 στις 7:30 μ.μ. στο Old Trafford. Οι σύλλογοι έρχονται στον αγώνα με ίσο αριθμό πόντων – τι πρέπει να περιμένουμε από αυτούς τα Χριστούγεννα;

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απότυχε εντελώς στον προηγούμενο αγώνα

Οι “κόκκινοι διάβολοι” έπαιξε ενάντια Γουότφορντ, τη χειρότερη ομάδα σε αυτή την Πρέμιερ Λιγκ, η οποία είχε προηγουμένως μόνο 9 βαθμούς. Τι άλλο χρειάζεται για να κερδίσεις με σιγουριά; Αλλά οι παίκτες του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έδειξαν για άλλη μια φορά ότι αυτή τη στιγμή είναι επικίνδυνοι μόνο για τους μεγιστάνες. Πρώτα, ο Lingard χάλασε μια θαυμάσια ευκαιρία, υπενθυμίζοντας ότι για πολλούς μήνες δεν μπορεί να σκοράρει ούτε ο ίδιος ούτε να δώσει αποφασιστικό ασίστ στην Πρέμιερ Λιγκ. Ενώ στην αρχή του 2ου ημιχρόνου απέτυχε η άμυνα. Ο ακριβά πληρωμένος De Gea έχασε ένα απλό σουτ και το χειρότερο είναι ότι το σφάλμα του David δεν είναι πλέον συγκλονιστικό, είναι το 6ο παραγωγικό λάθος του. Μετά από μερικά λεπτά, η One-Bissack έφερε πέναλτι. Αυτή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σε θέση να κρατήσει ένα πλεονέκτημα, αλλά είναι εντελώς αδύναμη όταν πρέπει να σπάσει την πορεία των συναντήσεων.

Η Νιουκάσλ Γιουνάιτεντ μπορεί να σκαρφαλώσει και στον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό

Οι “καρακάξες” ξεκίνησαν τη σεζόν με εξαιρετικά κακές προαισθήσεις. Αφού το “Saint James Park” άφησε ο Rafa Benitez, καθώς και η θανατηφόρα επίθεση του Aiosi-Rondon άλλαξε την άδεια παραμονής. Αλλά μπορούμε ήδη να πούμε ότι ο Mike Ashley πέτυχε τη δεκάδα καλώντας τον Steve Bruce. Ο Άγγλος, ο οποίος είχε δύσκολα τελευταία χρόνια (παρεμπιπτόντως, ως παίκτης είναι ο θρύλος της Γιουνάιτεντ των καιρών του Φέργκιουσον), φαίνεται να έχει βρει την «ομάδα» του. Υπάρχουν αστοχίες τύπου 0-2 με την Άστον Βίλα, αλλά με τα Χριστούγεννα η Νιουκάσλ Γιουνάιτεντ ήρθε με εντυπωσιακή απόδοση, χάρη στο γκολ του Almiron, κατάφεραν να νικήσουν την Κρίσταλ Πάλας, και αυτή είναι η 3η νίκη στους τελευταίους 4 γύρους. Συνολικά, σημειώθηκαν 25 βαθμοί, το ίδιο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, περισσότερο από την Άρσεναλ. Εδώ δεν πρέπει να σκέπτονται την επιβίωση, αλλά για το αν θα αγωνιστούμε για τα ευρωπαϊκά κύπελλα. Μέχρι τη 5ο Σέφιλντ η Νιουκάσλ Γιουνάιτεντ θέλει μόνο 3 βαθμούς.

Προηγούμενοι αγώνες

Τον Οκτώβριο, χάρη στο γκολ του Longstaff, οι «καρακάξες» νίκησαν τους μανκούνιανς εντός έδρας. Σε γενικές γραμμές, δεν είναι τόσο εύκολο να παίξεις για την Νιουκάσλ με ένα μεγιστάνα: στους τελευταίους 4 γύρους κάθε ένας από τους συλλόγους κέρδισε από 2 φορές.

Πρόβλεψη

Το παιχνίδι θα είναι έντονο, μαχητικό, αλλά όχι τόσο θεαματικό: τόσο η Νιουκάσλ όσο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν ανοίξουν σκορ, θα επικεντρωθούν εξ ολοκλήρου στη διατήρηση του χάντικαπ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3,0 με απόδοση 1,70.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *