The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Νιούκασλ: προγνωστικά για τον αγώνα

MANCHESTER, ENGLAND - DECEMBER 20: Scott McTominay of Manchester United celebrates after scoring their sides second goal during the Premier League match between Manchester United and Leeds United at Old Trafford on December 20, 2020 in Manchester, England. The match will be played without fans, behind closed doors as a Covid-19 precaution. (Photo by Michael Regan/Getty Images)

Λιγκ Καπ Αγγλίας
Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2023, 6:30 μ.μ.
Στάδιο Γουέμπλεϊ

Πολλά ποδοσφαιρικά γεγονότα έχουν προγραμματιστεί για την Κυριακή στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένου του τελικού του Λιγκ Καπ Αγγλίας, προσφέρουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιούκασλ.
Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρήκαν τον ρυθμό τους
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο σύλλογος στον οποίο υπάρχει πάντα αυξημένη προσοχή, οι στόχοι του συλλόγου είναι υψηλοί, ανεξάρτητα από τη φόρμα και τη σύνθεση. Τώρα τα πράγματα έχουν βελτιωθεί, η ομάδα δείχνει σταθερά αποτελέσματα και καταλαμβάνει την τρίτη θέση στην Premier League. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκλεισε την τρομερή Μπαρτσελόνα από το Γιουρόπα Λιγκ αυτή την εβδομάδα νικώντας τους Καταλανούς με 2-1 εντός και 2-2 εκτός έδρας. Στον τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος κατάφερε να νικήσει εντός έδρας τη Λέστερ με σκορ 3:0 χωρίς προβλήματα. Τουλάχιστον τρεις παίκτες θα χάσουν την επερχόμενη μάχη, η συμμετοχή του Ράσφορντ αμφισβητείται, η συμμετοχή του στο παιχνίδι έχει μεγάλη σημασία.
Οι «καρακάξες» θέλουν να κερδίσουν κάτι
Αναμενόταν πρόοδος από τη Νιούκασλ, ωστόσο οι πλούσιοι ιδιοκτήτες ενισχύουν σταδιακά την ομάδα. Τώρα οι «καρακάξες» δεν έχουν το καλύτερο τμήμα του πρωταθλήματος, υπήρξε σερί τριών ισοπαλιών, ενώ στον τελευταίο γύρο έχασαν εντός έδρας από τη Λίβερπουλ με σκορ 0:2. Εξαιτίας ενός τόσο αποτυχημένου σερί, η Νιούκασλ έμεινε εκτός πρώτης τετράδας, έναν βαθμό πίσω από την τέταρτη Τότεναμ, ενώ υπάρχει αγώνας στο χέρι. Τέσσερις παίκτες δεν θα μπορέσουν να παίξουν σε αυτόν τον τελικό.
Προσωπικές συναντήσεις
Οι ομάδες έπαιξαν στη τρέχουσα σεζόν, τον περασμένο Οκτώβριο, στο πρωτάθλημα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπαιζε εντός έδρας και είχε πλεονέκτημα, αλλά δεν μπόρεσε να κερδίσει 0:0.
Πρόβλεψη
Δεδομένου ότι αυτός είναι ο τελικός και διακυβεύεται το τρόπαιο, δεν έχει νόημα να δίνουν επιπλέον κίνητρα στους παίκτες. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πρώτη στο πρωτόκολλο αγώνα, αλλά το παιχνίδι θα διεξαχθεί σε ένα ουδέτερο στάδιο, το Γουέμπλεϊ. Οι Κόκκινοι Διάβολοι δικαίως θεωρούνται τα ελαφρά φαβορί, αλλά η Νιούκασλ είναι πολύ επικίνδυνη αυτή τη σεζόν, άρα οι «καρακάξες» μπορούν να κερδίσουν το τρόπαιο. Θεωρούμε λειτουργικό το στοίχημα στην επιτυχία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με μηδενικό χάντικαπ (απόδοση 1,62).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *