The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Νιούκασλ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерЮнайтед-Шериф-27.10

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2022, 4:00 μ.μ.

Ολντ Τράφορντ

Τα Σαββατοκύριακα πάντα φέρνουν πληθώρα αθλητικών, ποδοσφαιρικών εκδηλώσεων. Συμπεριλαμβανομένης της αγγλικής Premier League. Ένας από τους γίγαντες, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα φιλοξενήσει τη Νιούκασλ Γιουνάιτεντ την Κυριακή. Έρικ Τεν Χαγκ vs Έντι Χάου – ποιος θα κερδίσει; Το τμήμα ειδικών του ιστότοπου ετοίμασε μια αποκλειστική έκδοση του προγνωστικού για τον αγώνα της 16ης Οκτωβρίου 2022.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δείχνει ωραία στις περισσότερες συναντήσεις τώρα

Η ομάδα έδειξε για άλλη μια φορά την ικανότητα να απαντάει γρήγορα και αποτελεσματικά σε προσβλητικές, οδυνηρές ήττες. Όλοι θυμούνται ότι το επίσημο ντεμπούτο του νέου τεχνικό, Τεν Χαγκ, ήταν αποτυχημένο: 1-2 με την Μπράιτον, 0-4 με την Μπρέντφορντ. Αλλά ο Έρικ δούλεψε γρήγορα πάνω στα λάθη του και μετά από αυτό μπόρεσε να κερδίσει τέσσερις φορές με τους παίκτες του, εναντίον της Λίβερπουλ και της Άρσεναλ. Ο Οκτώβριος ξεκίνησε με 3-6 στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι. Μετά από αυτό οι «Κόκκινοι Διάβολοι» μπόρεσαν να κερδίσουν αμέσως το Europa League, και στη συνέχεια να σημειώσουν 2-1 με την Έβερτον. Παρεμπιπτόντως, λόγω του γκολ του Ρονάλντο. Είναι αδύνατο να μην σημειωθεί άλλο ένα γκολ του ακριβού νεοφερμένου, του Άντονι.

Η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ ανέκτησε δυναμική

Οι «καρακάξες» θα θυμούνται για καιρό την περασμένη σεζόν. Τότε έγινε η πολυαναμενόμενη αλλαγή ιδιοκτησίας. Και μετά η θαυματουργή σωτηρία από τον υποβιβασμό στο Τσάμπιονσιπ, λόγω των ταλέντων του νέου προπονητή, Έντι Χάου, και των γενναιόδωρων επενδύσεων από τη Σαουδική Αραβία. Στη νέα σεζόν, οι «ασπρόμαυροι» αναμενόταν να σημειώσουν περαιτέρω πρόοδο, ειδικά στο πλαίσιο των περίεργων, στοχευμένων βελτιώσεων. Όμως, έχοντας κερδίσει τη Νότιγχαμ Φόρεστ στον 1ο γύρο, η ομάδα σημείωσε 5 ισοπαλίες και μία ήττα από τη Λίβερπουλ. Και μόλις τον Οκτώβριο, μετά από παύση για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων, έδωσαν 4-1 με τη Φούλαμ (με το διπλό του Αλμιρόν) και 5-1 με την Μπρέντφορντ (και εδώ ο Μπρούνο Γκιμαράες σκόραρε ήδη δύο φορές). Ως αποτέλεσμα, ανέβηκαν στη ζώνη του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Αλλά, φυσικά, μέχρι στιγμής όλες οι ομάδες εκεί είναι σφιχτές και η δυναμική της κίνησης στο βαθμολογικό πίνακα εξαρτάται από κάθε επιτυχία ή αποτυχία.

Προηγούμενοι αγώνες

Τον τελευταίο καιρό η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ κατάφερε να κερδίσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μόνο μία φορά σε 8 ματς. Παράλληλα, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» μπόρεσαν να κερδίσουν 6 φορές. Ωστόσο, τη σεζόν 2021/2022, οι «καρακάξες» μπόρεσαν να σημειώσουν ισοπαλία τουλάχιστον τον Δεκέμβριο εντός έδρας.

Πρόβλεψη

Η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ δεν είναι κακή, αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς για να βάλει στόχο νίκη ή ακόμα και ισοπαλία στο γήπεδο του μεγιστάνα. Σας προτείνουμε να στοιχηματίσετε στην επιτυχία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εντός έδρας (απόδοση 2,03).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *