The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Νιούκασλ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Фулхэм-МанчестерЮнайтед-20.01b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021, 9:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Ολντ Τράφορντ

Το πρόγραμμα Σαββατοκύριακου της Αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ περιλαμβάνει πολλές ενδιαφέρουσες συναντήσεις. Την τελεία θα βάλουν την Κυριακή το βράδυ στο Old Trafford, όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα φιλοξενήσει τη Νιούκασλ Γιουνάιτεντ. Ο Steve Bruce φτάνει στο γήπεδο του που ήταν κάποτε το σπίτι του. Θα καταφέρουν οι «καρακάξες» του να πάρουν βαθμούς από έναν από τους γίγαντες εκτός έδρας;

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπόρεσε να κρατήσει την 1η θέση

Οι «κόκκινοι διάβολοι» το χειμώνα κατάφεραν να γίνουν ηγέτες της Πρέμιερ Λιγκ, αν και σε πολλά τυπικά, λόγω του γεγονότος ότι η γειτονική Μάντσεστερ Σίτι έπαιξε λιγότερους αγώνες. Εν πάση περιπτώσει, οι παίκτες του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν κατάφεραν να παραμείνουν στην πρώτη θέση. Συνεχίζουν να χάνουν σπάνια, αλλά πολύ συχνά, για έναν διεκδικητή του τίτλου. Η εντός έδρας ήττα από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ξεχωρίζει, η μόνη ήττα μετά την 1η Νοεμβρίου στην Πρέμιερ Λιγκ. Αλλά υπήρχαν επίσης «μηδενικά» με την Άρσεναλ, μια χαμένη νίκη με την Έβερτον και μόνο 1:1 στον τελευταίο γύρο με τη Γουέστ Μπρομ. Μην ξεχάσετε την έναρξη του Europa League, την Πέμπτη οι Βρετανοί έπαιξαν στο Τορίνο με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Νιούκασλ Γιουνάιτεντ πρέπει να κοιτάζει πιο πίσω από την πλάτη του πιο συχνά

Οι «καρακάξες» δεν εντυπωσιάζουν με τα στατιστικά τους. Σε 24 αγώνες σημείωσαν μόνο 25 βαθμούς, ένας δείκτης που, κατά κανόνα, δείχνει αγώνα για επιβίωση. Αυτή τη σεζόν, ωστόσο, στην Πρέμιερ Λιγκ υπάρχουν 2 κλαμπ που είναι σίγουροι για υποβιβασμό – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Γουέστ Μπρόμιτς. Έτσι, για όλους, παραμένει ο στόχος απλά να μην πάρουν τη 18η θέση. Η Φούλαμ είναι επί του παρόντος εκεί με 19 βαθμούς. Αλλά οι «κότετζερς» τουλάχιστον αναπληρώνουν που και που τον κουμπαρά της. Αυτό ήδη έχει «ξυπνήσει» την Νιούκασλ Γιουνάιτεντ, η οποία μετά από ενάμιση μήνα χωρίς νίκη νίκησε για πρώτη φορά την Έβερτον 2-0 στις 30 Ιανουαρίου, και μια εβδομάδα αργότερα νίκησε σε μια ενδιαφέρουσα συνάντηση και τη Σαουθάμπτον 3-2. Αυτές οι νίκες επέτρεψαν τον σύλλογο να ξεφύγει από την Φούλαμ. Βέβαια σε άλλα πρόσφατα παιχνίδια οι «μαύρο-άσπροι» έχασαν όχι μόνο από την ισχυρή Τσέλσι, η οποία ανεβάζει ρυθμούς σταδιακά, αλλά και από τη μεσαία Κρίσταλ Πάλας

Προηγούμενοι αγώνες

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει καλά στατιστικά ενάντια στη Νιούκαστλ, συμπεριλαμβανομένων των πρόσφατων αγώνων. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε 4 από τους 5 τελευταίους αγώνες, τους δύο τελευταίους συντριπτικά 4-1 τον καθένα.

Πρόβλεψη

Ίσως το σκορ να μην είναι ξανά 4-1. Αλλά οι «ανθρωποκράτες» πρέπει να σταματήσουν να χάνουν βαθμούς με εκείνους που είναι πιο αδύναμοι για να παραμείνουν στην ομάδα των ηγετών. Στοιχηματίζουμε στη νίκη τους με χάντικαπ “-1,5 γκολ” (συντελεστής – 1,87). Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,75.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *